fbpx

Waterontharder voor nieuwbouwwoningen

Waterontharder voor nieuwbouwwoningen

De Terpen met waterontharders

Kalkvrij water voor nieuwbouwprojecten

Bent u op zoek naar een manier om uw nieuwbouwproject te voorzien van kalkvrij water? Dan bent u bij Unique Waterontharders aan het juiste adres! We zijn een ervaren en betrouwbare partner voor uw nieuwbouwproject. Zo stellen bijvoorbeeld steeds meer landen in Europa een chlorinator (dit is een ontsmettingsmodule bij waterontharders) verplicht. In Nederland is dit (nog) niet het geval, maar naast het comfort van kalkvrij water wilt u uw nieuwbouwproject natuurlijk voorzien van drinkwater dat zorgeloos kan worden gedronken. Daarom plaatsen wij altijd waterontharders met een desinfectiemodule waardoor bacteriegroei in onze apparaten wordt voorkomen. Zo leveren we een functionele én veilige oplossing waar de klant nog jaren van kan genieten.

Ontkalkt water

Bekijk hier enkele foto’s van een aantal nieuwbouwprojecten die wij hebben voorzien van zacht water met behulp van een waterontharder. Denk hierbij aan De Terpen en T Reeve in Kampen en Pablo in Utrecht.

Unique Eco Duo Waterontharder

Eerdere projecten en ons werkgebied

Werkgebied unique waterontharders nederland

Het werkgebied van Unique Waterontharders beslaat heel Nederland. We hebben onder andere (nieuwbouw)projecten uitgevoerd in Utrecht, Kampen, Oosterhout, Bergen op Zoom, Zierikzee, Den Haag, Hendrik-Ido-Ambacht en Wassenaar. En onze producten verkopen we door het hele land. U kunt de waterontharders onder andere tegenkomen in Breda, Sittard, Dordrecht, Leiden, Zaandam, Zwolle, Alkmaar, Almelo, Almere, Utrecht, Anna Paulowna, Sneek, Etten Leur, Dronten, Nijmegen, Den Bosch, Maastricht, Zoetermeer, Haarlem, Roosendaal, Middelburg, Purmerend, Leeuwarden, Assen, Hoogeveen, Venlo. Dus waar u ook van plan bent gebruik te maken van waterontharders, wij zijn graag uw partner bij uw nieuwbouwwoning of project.

Waarvoor een waterontharder?

Eigenlijk kan kalkaanslag zich overal vormen waar water stroomt, druppelt of stilstaat. De magnesium- en calcium-ionen die aanwezig zijn zorgen ervoor dat het water hard is. Dit is natuurlijk slecht nieuws voor alle apparaten, kranen en andere watervoorzieningen in het nieuwbouwproject dat u gaat realiseren. Om kalkaanslag te voorkomen binnen uw bouwproject kunt u daar om het beste waterontharders installeren. De waterontharder die wij gebruiken is gebaseerd op het klassieke ionenuitwisselingssysteem. Hierbij wordt gebruik gemaakt van natuurlijke processen die ervoor zorgen dat de hoeveelheid calcium in het (drink)water wordt gereduceerd of verwijderd. Onze waterontharders geven dus alle voordelen van zacht water en verdienen zichzelf hierdoor binnen een aantal jaar terug. Wij maken gebruik van de laatste technologie en we gebruiken enkel kwaliteitsonderdelen. Dat is nog eens duurzaam investeren in uw nieuwbouwproject!

Collectiviteitsdeals voor nieuwbouwprojecten

In een gloednieuwe woning, met nieuw apparatuur en een nieuwe badkamer wilt u kalk zeker geen kans geven. Om alles rondom uw aankoop tot in de puntjes te verzorgen, biedt Unique Waterontharders u de beste service. Altijd met u meedenkend en meekijkend, tot bij u thuis aan toe.

Wij willen het voor u en andere toekomstige bewoners zo aantrekkelijk mogelijk maken, daarom starten wij met speciale collectiviteitsdeals voor nieuwbouwprojecten. Bent u samen met meer dan 5 andere bewoners geïnteresseerd in een waterontharder? Vraag hieronder uw aangepaste offerte aan!

waterontharder nieuwbouwproject

Heeft u nog vragen? Wij zijn u graag van dienst

Neem vrijblijvend contact met ons op voor een offerte!

De voordelen van Unique Waterontharders

Foto Willem Unique Waterontharders
  • Hoge collectiviteitskortingen
  • 100% Kalkvrij water voor nieuwbouwwoningen
  • Onze waterontharder past in de meterkast
  • Wij bieden een 15 jaar all-in garantie op onze producten
  • Professionele installatie bij alle projecten in Nederland
  • Inclusief desinfectie module voor veilig drinkwater

Neem contact op met Unique Waterontharders

Bent u geinteresseerd in waterontharders voor uw nieuwbouwwoning of project? Bij Unique Waterontharders helpen wij u graag. U kunt een vrijblijvende offerte aanvragen door het contactformulier op de website in te vullen. U kunt ons ook telefonisch bereiken via 085-7920776 en via e-mail op info@uniquewaterontharders.nl. Voor kwalitatief hoogwaardige waterontharders zit u goed u bij Unique Waterontharders.