Samen extra korting

Wanneer u een nieuwe woning koopt, zal u de woning naar eigen smaak willen inrichten en voorzien van nieuwe badkamer of keuken.

Al snel ziet u na een tijd dat uw sanitair een doffe laag krijgt en de glans verdwijnt. Dit is niet wat u voor ogen had op het moment dat u uw woning volledig gerenoveerd heeft!

Met de Unique Smart Duo behoudt u de originele glans van uw sanitair. 

Wanneer u samen met bijvoorbeeld uw buren, familie of nieuwbouwwijk een waterontharder wilt aanschaffen, dan ontvangt u boven op onze korting nog eens extra korting! Vraag een gratis en vrijblijvende offerte aan!

Unique Eco Duo Waterontharder

Vraag een gratis en vrijblijvende offerte aan

Onze waterontharders

Unique Waterontharders levert twee modellen waterontharders. Hierdoor is er altijd een mogelijkheid om een waterontharder bij u te plaatsen op de door u gewenste plek.

Ons Unique Smart Duo model is geschikt om in iedere meterkast te plaatsen, het model heeft het zoutreservoir gescheiden van de ontharder waardoor dit makkelijk in kleine ruimtes te plaatsen is. De waterontharder is leverbaar vanaf 1545,- euro inclusief alle toebehoren en het monteren.

Unique Waterontharders beschikt ook over het Unique Smart Compact model. Dit model ziet er elegant uit en heeft het zoutreservoir en ontharder in 1 behuizing. De Unique Smart Compact is geschikt om te plaatsen in zichtbare ruimtes zoals uw kelderkast, hal of badkamer. De aanschafprijs van deze waterontharder is vanaf 1575 euro inclusief montage en alle toebehoren.

De prijs is afhankelijk van uw waterverbruik, voor een persoonlijke aanbieding kunt u bij ons een gratis en vrijblijvende offerte aanvragen.  U ontvangt standaard 15 jaar garantie op de volledige waterontharder!

Heeft u nog vragen? Wij zijn u graag van dienst!

+31 85 792 0776

06 384 462 89

info@uniquewaterontharders.nl