Waarom Unique Waterontharders

  • De beste ontharder

    Wij hebben kennis in eigen huis. Daardoor weten we voor iedereen de juiste oplossing te vinden. De beste ontharder is niet alleen het product, maar ook de kennis!

  • De slimste ontharder

    Onze Smart waterontharder is de slimste op de markt. Uniek op elke manier, ontwikkelt in eigen huis, en met nieuwe oplossingen die we door onze jaren ervaring hebben gemaakt.

  • 15 jaar garantie

    15 jaar garantie. Een term die we niet zomaar roepen, maar waar we volledig voor gaan. Het betekent dat uw ontharder altijd perfect werkt. En mocht er iets zijn? Dan komen we langs om het op te lossen. Geen gedoe.

  • Keramische schijven

    Onze waterontharders zijn standaard voorzien van keramische schijven. Een keramische schijf stuurt het water door de ontharder. Een schijf van plastic slijt snel. Daarom hebben onze ontharders standaard keramisch!

  • Vakantiestand

    De Smart waterontharder zorgt voor zichzelf. Ook tijdens vakantie, of afwezigheid. In de app stelt u in wanneer u terug komt, of wanneer u gegarandeerd zacht water nodig hebt. De ontharder zal slim plannen, en ervoor zorgen dat op het moment dat u het wenst, hij klaar staat.

  • Beste service

    Wij stoppen niet eerder dan dat uw ontharder optimaal werkt. Met onze uitgebreide kennis en eigen ontwikkeling weten we alles van water, het apparaat en de veel voorkomende uitdagingen. En we hebben voor alles een antwoord.

Gebouw Unique Waterontharders

En wij zeggen het niet alleen

Duidelijke informatie

Soms kun je door de bomen het bos niet meer zien. Bij Unique krijgt u alle informatie voor een goede beslissing. We hebben een technische dienst die u bij alle technische vragen kan helpen. 

Via onze brochure krijgt u alle informatie die u nodig heeft over onze ontharders. Zo weet u precies waar u aan begint en krijgt u het beste product!

En indien nodig komen we eerst kijken om zeker te zijn dat we alles kunnen plaatsen zoals het hoort. 

Ervaring

Al duizenden klanten gingen u voor. Met alle ervaring, kennis en ontwikkeling die we hebben opgebouwd, weten we altijd de juiste oplossing te vinden. 

Onze monteurs weten alles van onze producten. Door hun gedegen opleiding en uitgebreide kennis voldoen ze aan alle eisen, wordt de ontharder professioneel geplaatst en bieden ze de beste kwaliteit.

En onze kennis staat niet stil. Als klant van Unique krijgt u als eerste de nieuwste ontwikkelingen en de beste oplossingen!

Nieuwsgierig geworden?

Vraag eens vrijblijvend een offerte aan. U ontvangt een persoonlijk voorstel, onze uitgebreide brochure en alle informatie die u nodig heeft om een weloverwogen beslissing te kunnen maken.