Waarom Unique Waterontharders

 • De beste ontharder

  Wij hebben kennis in eigen huis. Daardoor weten we voor iedereen de juiste oplossing te vinden. De beste ontharder is niet alleen het product, maar ook de kennis!

 • De slimste ontharder

  Onze Smart waterontharder is de slimste op de markt. Uniek op elke manier, ontwikkelt in eigen huis, en met nieuwe oplossingen die we door onze jaren ervaring hebben gemaakt.

 • 15 jaar garantie

  15 jaar garantie. Een term die we niet zomaar roepen, maar waar we volledig voor gaan. Het betekent dat uw ontharder altijd perfect werkt. En mocht er iets zijn? Dan komen we langs om het op te lossen. Geen gedoe.

 • Keramische schijven

  Onze waterontharders zijn standaard voorzien van keramische schijven. Een keramische schijf stuurt het water door de ontharder. Een schijf van plastic slijt snel. Daarom hebben onze ontharders standaard keramisch!

 • Vakantiestand

  De Smart waterontharder zorgt voor zichzelf. Ook tijdens vakantie, of afwezigheid. In de app stelt u in wanneer u terug komt, of wanneer u gegarandeerd zacht water nodig hebt. De ontharder zal slim plannen, en ervoor zorgen dat op het moment dat u het wenst, hij klaar staat.

 • Beste service

  Wij stoppen niet eerder dan dat uw ontharder optimaal werkt. Met onze uitgebreide kennis en eigen ontwikkeling weten we alles van water, het apparaat en de veel voorkomende uitdagingen. En we hebben voor alles een antwoord.

Unique Smart Duo cilinder

En wij zeggen het niet alleen

Hans van Geffen
Lees verder
Heel tevreden over t hele traject bij aanschaffen en plaatsen van de waterontharder. We genieten dagelijks van deze aanschaf.
I R
Lees verder
Goede en snelle communicatie. De plaatsing is vakkundig uitgevoerd en het product werkt uitstekend! Ik zou dit bedrijf aan eidereen aanraden.
Rob Steenberghe
Lees verder
Veel tijd gestoken in de selectie. Unique kwam er voor mij het beste uit. Goede prijs-kwaliteitsverhouding. Erg handig die zoutindicator die aangeeft wanneer het zout op is! Prima service ook!
Dhr Visscher
Lees verder
Geweldig product ik had het veel eerder aan moeten schaffen
Martijn
Lees verder
Super installatie. Bij problemen lossen ze alles kostenloos op. Ik heb wat tegenslagen gehad maar uiteindelijk is alles opgelost. Service en klantgerichtheid is 100%. Ze doen niet moeilijk of proberen onder zaken uit te komen.
Henk Schining
Lees verder
Sinds 1,5 maand in het bezit van een Unique waterontharder (Smart Duo 10). De resultaten zijn duidelijk zichtbaar (geen strepen meer op de douche wanden, aanslag op de kraankoppen, ed.). Het water krijgt ook een andere smaak, frisser.
Previous
Next

Duidelijke informatie

Soms kun je door de bomen het bos niet meer zien. Bij Unique krijgt u alle informatie voor een goede beslissing. We hebben een technische dienst die u bij alle technische vragen kan helpen. 

Via onze brochure krijgt u alle informatie die u nodig heeft over onze ontharders. Zo weet u precies waar u aan begint en krijgt u het beste product!

En indien nodig komen we eerst kijken om zeker te zijn dat we alles kunnen plaatsen zoals het hoort. 

Ervaring

Al duizenden klanten gingen u voor. Met alle ervaring, kennis en ontwikkeling die we hebben opgebouwd, weten we altijd de juiste oplossing te vinden. 

Onze monteurs weten alles van onze producten. Door hun gedegen opleiding en uitgebreide kennis voldoen ze aan alle eisen, wordt de ontharder professioneel geplaatst en bieden ze de beste kwaliteit.

En onze kennis staat niet stil. Als klant van Unique krijgt u als eerste de nieuwste ontwikkelingen en de beste oplossingen!

Nieuwsgierig geworden?

Vraag eens vrijblijvend een offerte aan. U ontvangt een persoonlijk voorstel, onze uitgebreide brochure en alle informatie die u nodig heeft om een weloverwogen beslissing te kunnen maken.