Waterontharder besproken bij Kassa

Waterontharder bij Kassa

Als u op zoek bent naar een waterontharder, dan heeft u misschien de commotie over waterontkalkers bij het programma Kassa meegekregen. Bij Kassa was er de discussie of bepaalde soorten waterontharders nuttig waren of niet. Lees snel verder hoe een waterontkalker van Unique Waterontharders altijd zijn werk goed doet. En ontdek de verschillen met de waterontharder die in Kassa besproken werd.

Ontkalkt water

Wat doet een waterontharder?

Het werd in Kassa al besproken, maar wat is een waterontharder precies? Met een waterontkalker van Unique Waterontharders vermindert u het overschot aan kalk in uw water. Water met een overschot aan kalk wordt ook wel hard water genoemd. Kalk komt zo snel terecht in uw waterleiding, vaatwasser, waterkoker, koffiezetapparaat en meer. Zodra u dan bijvoorbeeld uw water of koffie verwarmt, verwarmt u ook de kalk. Maar het zorgt er ook voor dat de vaatwasser meer moeite heeft met het schoon krijgen van uw borden, bestek en glazen. Dit kost meer energie die in feite uiteraard niet nodig is. Een waterontharder voorkomt dit. Nu zijn er veel waterontkalkers op de markt. Eén hiervan is de magnetische waterontharder zoals deze bij Kassa werd besproken.

Heeft u nog vragen? Wij zijn u graag van dienst

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Wat doet een magnetische waterontkalker?

De magnetische waterontkalker die bij Kassa werd besproken, werkt anders dan de elektrische varianten van Unique Waterontharders. Met deze versie wordt een magneet op uw waterleiding geplaatst. Deze magneet zorgt ervoor dat het magnesium en calcium, dat samen kalk vormt, van elkaar wordt gescheiden. Hierdoor komt water kalkvrij uit de kraan. Het magnesium en het calcium zitten alleen nog wel in het water, in tegenstelling tot bij de elektrische varianten van Unique Waterontharders. Met onze waterontharders wordt het kalk door middel van zout uit een reservoir volledig uit uw water gezuiverd.

Onze elektrische waterontkalker: Unique Eco Duo

In tegenstelling tot de magnetische waterontharder die u wellicht in Kassa zag, verwijderen onze elektrische waterontkalkers het kalk wél uit uw water. Een van de beste waterontharders die we daarvoor in huis hebben is de Unique Eco Duo. Dit model is ook nog zeer flexibel en erg ruimtebesparend. Het zoutreservoir is bij dit model namelijk geplaatst in een aparte bak. Deze kan daardoor op een toegankelijke plek geplaatst worden. Zo kunt u eenvoudig het zout bijvullen wanneer dat vereist is. Dit maakt deze waterontkalker goed geschikt voor installatie in bijvoorbeeld: de meterkast of in de kruipruimte onder uw vloer. Meterkasten moeten natuurlijk aan strikte richtlijnen te voldoen. Daarom is ons model dusdanig ontworpen, dat deze altijd wel ergens geïnstalleerd kan worden. Bij Unique Waterontharders bent u zo altijd verzekerd van het exemplaar dat het beste bij u past. Ook weet u bij ons zeker dat uw water 100% kalkvrij uit de kraan komt. Voor de onzekerheid van een magnetische variant zoals in Kassa verscheen, hoeft u bij ons dus niet bang voor te zijn. Onze variant waterontkalker heeft ook de volgende voordelen:

 • 15 jaar all-in garantie
 • 75kg aan regeneratiezout
 • Een dubbele overloopbeveiliging
 • Een betrouwbare volume- en tijdbesturing
 • Vakkundige installatie
 • Instelbare hardheidsregelaar
 • Vakantiemodus
 • Bypass
 • Kalkmeting set

Unique Eco Compact van Unique Waterontharders

De Unique Eco Duo is een wat kleinere elektrische variant waterontkalker. Deze is exclusief verkrijgbaar bij Unique Waterontharders. Ook deze versie heeft veel voordelen ten opzichte van de magnetische versie die in Kassa verscheen. Doordat de inhoud van het zoutvak bij deze versie gescheiden is van de rest van de unit, is deze waterontkalker perfect geschikt voor meer open ruimtes. De harscilinder en het zoutvak zijn samengevoegd in één behuizing. Dit maakt hem klein, fijn en compact. Ook hier heeft u dus de zekerheid dat het kalk volledig uit uw water verdwijnt. Bij deze waterontharder mag u het volgende verwachten:

 • Klein en compact
 • 15 jaar all-in garantie
 • 75kg aan regeneratiezout
 • Een dubbele overloopbeveiliging
 • Een betrouwbare volume- en tijdbesturing
 • Vakkundige installatie
 • Instelbare hardheidsregelaar
 • Vakantiemodus
 • Bypass
 • Kalkmeting set

De Unique Descaler van Unique Waterontharders

Wilt u geen magnetische waterontkalker zoals die uit Kassa? Heeft uw huis of pand echter geen toegankelijk rioolafvoer? Dan is de Unique Descaler de juiste keuze voor u! Deze waterontharder gebruikt geen elektriciteit, chemicaliën of spoelwater. Doordat het water van onder naar boven stroomt gaat het wervelen. Hierdoor krijgen bacteriën niet de gelegenheid om voor verstoppingen of beschadigingen te zorgen. Kalkaanslag is hierdoor gauw verleden tijd. Door een katalysator wordt schadelijke kalk omgezet in niet-schadelijke kalk. Mineralen in het water worden wel behouden. Onzichtbare bicarbonaten worden omgezet in calciumcarbonaten. Deze geven op hun beurt geen kalkaanslag omdat ze te klein zijn om zich ergens aan te hechten. Zodoende gaan uw apparaten langer mee en gaat u meteen al zuiniger om met energie. Met een Unique Descaler bent u vrij van de onzekerheden van de ontkalker uit Kassa. Ook geniet u van de volgende voordelen:

 • Bypass
 • 15 jaar all-in garantie
 • Vakkundige installatie
 • Weinig onderhoudskosten
 • Geen spoelwater
 • Geen kalkaanslag

Unique Waterontharders: Druppa Waterkoeler

U komt niet alleen voor topkwaliteit waterontkalkers naar Unique waterontharders. Ook voor de beste waterkoelers staan we voor u paraat. De Druppa Waterkoeler van Unique Waterontharders, past met zijn moderne en compacte ontwerp in elke keuken of andere ruimte. De waterkoeler wordt exclusief geleverd met onze eigen waterfilters. Zo bent u verzekerd van het lekkerste en beste gekoelde water.

Vergelijking: Unique Waterontharders vs waterontkalker Kassa

Bij het vergelijken van de magnetische waterontharder (te zien in Kassa) en onze elektrische waterontkalkers, bent u bij ons het beste uit. Dit doordat bij ons de kalk ook echt uit het water verdwijnt. U kunt onze waterontharders dan ook helemaal naar eigen wens instellen. Onze waterontkalkers zijn geproduceerd door Nederlandse Water Fabriek. Zo bent u bij ons te allen tijde verzekerd van de beste waterontharder voor uw situatie. Omdat de fabrikant dichtbij is, is de garantie van 15 jaar ook echt gegarandeerd. Dit in combinatie met een levensduur van maar liefst 25 jaar, zijn Unique Waterontharders de beste keuze voor u.

Heeft u nog vragen? Wij zijn u graag van dienst

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Unique Waterontharders: service en kwaliteit

Bij ons komt u voor een waterontkalker, nieuwe filters, een waterkoeler of om uw zout aan te vullen. Unique Waterontharders gaat voor service en kwaliteit! Met onze elektrische ontharders, zult u niet tegen dezelfde problemen aanlopen als met de magnetische variant die in Kassa te zien was. We overleggen graag met u welk merk en welke type waterontkalker het beste geschikt is voor uw huis. U bent bij ons ook aan het juiste adres voor onderhoud, aanvullende garantievoorwaarden, vakkundige installatie en service.

Kalkvrij drinkwater met Unique Waterontharders

Ga niet voor de magnetische waterontkalker zoals in Kassa te zien was, maar kies een waterontharder van Unique Waterontharders. Met onze geweldige producten, uitstekende aanvullende voorwaarden en vakkundige installatie zijn we voor u de beste keuze. Bij Unique Waterontharders geniet u van de volgende pluspunten:

 • Altijd kalkvrij water
 • Ontharders die als beste uit de test zijn gekomen
 • 15 jaar all-in garantie
 • Professionele installatie binnen drie weken
 • Installatie door heel Nederland
 • Inclusief desinfectie module en zoutmelder

Contact met Unique Waterontharders

Bent u benieuwd wat een waterontkalker van Unique Waterontharders allemaal kan? Of wilt u onze waterontharders bekijken en vergelijken? Neem dan gerust contact met ons op, of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. We staan in heel Nederland voor uw klaar met een topkwaliteit waterontharder speciaal voor u, goede service en uitstekende aanvullende voordelen. U bereikt ons telefonisch via 085-7920776 en via e-mail op info@uniquewaterontharders.nl. U kunt hiervoor ook het contactformulier invullen.