Onze dubbele garantie: kalkvrij of geld terug

De dubbele garantie van Unique

Kalkvrij of geld terug!

Bij Unique Waterontharders gaan we verder dan alleen een garantie; we bieden een dubbele garantie voor uw gemoedsrust. Na de installatie van uw waterontharder, als u nog steeds kalkproblemen in uw woning ervaart, staan wij klaar om deze problemen op te lossen.

Wat houdt dit in?

  • Oplossingsgericht: Onze deskundige technici zullen eventuele resterende kalkproblemen in uw woning onderzoeken en aanpakken na de installatie van onze waterontharder.
  • Volledige Terugbetaling: Mocht het blijken dat onze waterontharder uiteindelijk nog steeds kalkwater zal doorvoeren dan bieden wij een volledige terugbetaling van uw aankoopbedrag. Deze terugbetaling is geldig tot en met drie maanden na installatie.

Waarom kiezen voor Unique Waterontharders?

  • Op Maat Gemaakt: Onze waterontharders worden aangepast aan uw specifieke behoeften en de waterkwaliteit in uw regio.
  • Ervaring en Expertise: Met jarenlange ervaring en expertise staan wij garant voor kwaliteit en klanttevredenheid.
  • Dubbele Garantie: Wij geloven in de effectiviteit van onze producten en bieden een dubbele garantie om uw tevredenheid te waarborgen.

Maak vandaag nog de juiste keuze!

Kies voor Unique Waterontharders en geniet van kalkvrij water in uw woning. Mocht u toch nog problemen ervaren, staan wij voor u klaar met oplossingen of een volledige terugbetaling. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om uw waterontharder te bestellen!