Nieuwsgierig geworden?

Nieuwsgierig geworden?

Deze woning heeft gekozen voor een waterontharder van Unique. En daarmee is een langdurige, en zeer duurzame oplossing geplaatst. 

Ook benieuwd naar een waterontharder van Unique? De snelste route is: vraag vrijblijvend een offerte aan! Dit kan onderaan de pagina, of via deze link

Meer lezen over ons bedrijf en onze producten? Op de pagina ‘Waarom Unique‘ leest u meer over ons bedrijf en de reden waarom ons product de juiste oplossing is.

Nieuwsgierig naar de ontharders? Bekijk ze hier direct!

Unique Waterontharders is het bedrijf dat zelf ontwikkelt. Onze Smart waterontharders worden in eigen huis gemaakt en ontworpen, waardoor we precies weten hoe ze werken en wat de juiste ontharder voor u is.

Daarom geven wij ook 15 jaar garantie op onze ontharders. Omdat we vierkant achter onze producten staan, gaan we voor een 100% zachte oplossing voor iedereen.

Smart Duo series

De Smart Duo is de slimste uit de serie, én flexibel en ruimtebesparend. De zoutbak is een gescheiden reservoir en kan op een toegankelijke plek geïnstalleerd worden. Zeer geschikt voor kleine ruimtes zoals de meterkast en onder de vloer (kruipruimtes). Met de myUnique-technologie aan boord zorgt deze ontharder voor het beste water!

Al verkrijgbaar vanaf € 1399,-

Smart Duo cilinder

Vraag hier direct uw offerte aan!