Nieuwbouw Lent -

Nijmegen bouwt door in Lent. Als aanstaande bewoner van deze mooie wijk wilt u natuurlijk ook direct voorzien zijn van zacht water. En dat kan voor een heel scherpe prijs!

Unique Waterontharders heeft al vele klanten mogen voorzien van een waterontharder. Daarom bieden we alle aanstaande bewoners een unieke korting aan!

Schrijf u in voor deze korting en geniet direct van zacht water!

Hoe het werkt?

Eenvoudig: laat uw gegevens achter in onderstaand formulier. U ontvangt dan onze brochure waarin u alles leest over de ontharders, en een specifieke offerte voor uw aanstaande woning.

En dit is allemaal vrijblijvend en zonder verplichting! 

Schrijf u in voor een unieke korting!

Vraag nu direct uw offerte aan! U ontvangt een op maat gemaakte offerte, waarin alles beschreven staat. De prijs in de offerte is altijd inclusief installatie. Oftewel: voor de prijs in de offerte maken wij het helemaal voor elkaar!

Waarom Unique?

Al duizenden klanten gingen u voor. Met alle ervaring, kennis en ontwikkeling die we hebben opgebouwd, weten we altijd de juiste oplossing te vinden. 

Onze monteurs weten alles van onze producten. Door hun gedegen opleiding en uitgebreide kennis voldoen ze aan alle eisen, wordt de ontharder professioneel geplaatst en bieden ze de beste kwaliteit.

En al zeggen we het zelf: onze service is ongeëvenaard. Dat zeggen we niet zelf, maar vertellen onze klanten.

 

Hans van Geffen
Lees verder
Heel tevreden over t hele traject bij aanschaffen en plaatsen van de waterontharder. We genieten dagelijks van deze aanschaf.
I R
Lees verder
Goede en snelle communicatie. De plaatsing is vakkundig uitgevoerd en het product werkt uitstekend! Ik zou dit bedrijf aan eidereen aanraden.
Rob Steenberghe
Lees verder
Veel tijd gestoken in de selectie. Unique kwam er voor mij het beste uit. Goede prijs-kwaliteitsverhouding. Erg handig die zoutindicator die aangeeft wanneer het zout op is! Prima service ook!
Dhr Visscher
Lees verder
Geweldig product ik had het veel eerder aan moeten schaffen
Martijn
Lees verder
Super installatie. Bij problemen lossen ze alles kostenloos op. Ik heb wat tegenslagen gehad maar uiteindelijk is alles opgelost. Service en klantgerichtheid is 100%. Ze doen niet moeilijk of proberen onder zaken uit te komen.
Ger Pubben
Lees verder
Na een goede voorlichting snel en tot volle tevredenheid geïnstalleerd. Goede instructie gehad van de monteur over het zelf uitvoeren van het reguliere onderhoud . Super bedrijf.
Vorige
Volgende

Uniek in zijn soort

De meest geplaatste ontharder is de Smart Duo. In uw offerte zult u deze ontharder ook aantreffen. Deze waterontharder is door het gescheiden reservoir perfect in de meterkast te monteren. Wat korte specificaties:

  • Uitermate geschikt voor een verbruik van een modern huis
  • Hoge doorstroomcapaciteit
  • Laag zoutverbruik
  • myUnique-technologie 

Wilt u meer weten over dit paradepaardje?