Nooit meer kalkaanslag met de waterontharder van Unique Waterontharders!

In onze brochure lees je alles over de waterontharder. Werking, voordelen en meer!

Kalkaanslag verkort niet alleen de levensduur van huishoudelijke apparaten als douches, ketels en strijkijzers, het zorgt ook voor een verhoogd energieverbruik. Het ziet er daarnaast ook nog eens onhygiënisch uit, allemaal dingen die jij niet liever niet hebt.

Met een waterontharder wordt kalkaanslag verleden tijd. Maar hoe weet je welke waterontharder je moet kiezen? En wat doet een waterontharder nu precies? Dat en meer lees jij in onze brochure!

Geen kalkaanslag, apparaten met een langere levensduur en een lagere energierekening. Wij maken het mogelijk.

Ontkalkt water

Alles wat je moet weten over een waterontharder

Door onze gratis brochure te downloaden ben je op de hoogte van alles wat jij moet weten over een waterontharder. We leggen de werking van onze waterontharders uit, geven uitleg over services, benoemen alle voordelen van het hebben van een waterontharder en laten je inzien dat een waterontharder echt noodzakelijk is voor iemand die bewust wil leven.

Met schoner water hoef jij je geen zorgen meer te maken over het drinkwater van je (klein)kinderen en gasten. Jij beschikt over onschadelijk en uiterst schoon water, dit is ook beter voor je huid. Geen huidproblemen meer door hard water en een heerlijk zachte huid na iedere douchebeurt!

Vraag vandaag nog onze brochure aan

Zonder waterontharder:​​​​

  • Kalkaanslag​​​​​​
  • Korte levensduur apparaten​​​
  • Hoge energierekening
  • Niet milieuvriendelijk​​​​
  • Normale koffie, thee en water​​​

Met waterontharder:

  • Geen kalkaanslag
  • Langere levensduur apparaten
  • ​​​​Besparen op de energiekosten
  • Milieuvriendelijke manier van leven
  • Heerlijke koffie, thee en water
Foto loods Unique Waterontharders

Wat zeggen anderen over ons?

Willemijn Korteschiel

“Wat er wordt beweerd komt uit. Water is aanmerkelijk veel zachter. Je merkt het vooral aan de glazenwand van de douche en de smaak van koffie en thee. Bedankt Unique voor de fijne service!”

Sandra Bok

“Super service ervaren bij Unique. Als eerste zeer goed geholpen aan de telefoon, al mijn vragen al kunnen beantwoorden. Met het plaatsen ook alles goed en fijn ervaren. Erg behulpzaam personeel en nemen tenminste de tijd voor je. En daarnaast werkt de waterontharder echt super! Een elektrische waterontharder vind ik echt veel fijner dan de mechanische die ik in mijn andere huis had. Echt een aanrader!”

Jeroen van Wijk

“Zowel in het bespreken van de offerte tot de installatie helemaal top! Unique doet wat het belooft. Zelfs na een foutje vanuit mijzelf staan ze de volgende dag gelijk op de stoep om het in orde te maken. Topservice! We genieten van ons zachte water. Nooit kalk meer!”

Maria Schouten

“Uitstekende service! Zowel in het offertetraject als ook bij de installatie en afwikkeling. Dit bedrijf doet wat het belooft. We genieten van ons zachte water.”

Vraag vandaag nog onze brochure aan

✔ Alle mogelijke opties tegen bacteriën ingezet
✔ Standaard 15 jaar all-in garantie
✔ Installatie door heel Nederland
✔ Installatie door gecertificeerde monteurs
✔ Keuringscertificaten

✔ Volautomatisch systeem
✔ Ontsmettingsmodule
✔ Vakantiestand
✔ Kinderslot
✔ Hardheidsregelaar

Verbruikskosten Waterontharder foto