Het bouwdepot is ook voor de waterontharder

De waterontharder en het bouwdepot

Gaat u binnenkort verbouwen, of krijgt u een nieuwbouwwoning? Neem dan de waterontharder direct mee en betaal deze vanuit het bouwdepot!

Als u gebruik maakt van een bouwdepot mag u de waterontharder vanuit hier betalen. Bij Unique Waterontharders kunnen wij u hierbij helpen!

Hoe werkt het

Om bij uw bouwdepot de waterontharder in te dienen heeft u een factuur nodig. Echter, bij een nieuwbouwwoning kan het zijn dat de plaatsing pas maanden later plaatsvindt. 

Vraag bij ons een offerte aan, en geef aan dat het om een bouwdepot gaat. Als u besluit over te gaan tot aankoop zorgen wij voor de factuur, die pas betaald hoeft te worden na plaatsing van de ontharder!

Valt een waterontharder onder het depot?

De Nationale Nederlanden schrijft hier het volgende over:

Zaken die de waarde van je huis vermeerderen én aard- of nagelvast worden bevestigd. (bron)

En op de lijst zelf:

Aanleg elektra, nieuwe CV ketel, vaste radiator, vaste airconditioning, ingebouwde open haard, laadpaal voor elektrische auto, etc. (bron – PDF)

Weten wat een waterontharder voor u kan betekenen?

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan voor een waterontharder. U ontvangt een volledige specificatie met een uitgewerkt prijsoverzicht. Ook ontvangt u informatie over ons bedrijf, zodat u precies weet waar u aan toe bent.