Unique Waterontharders heeft de beste waterontharder

De beste waterontharder voor u

Zoekt u een waterontharder die als beste uit de test is gekomen of wilt u zelf vergelijken? Bij Unique Waterontharders werken we uitsluitend met waterontharders die als beste uit de test zijn gekomen. U kunt het zelf vergelijken als u wilt. Lees snel meer over wat Unique Waterontharders u biedt op het gebied van de beste waterontkalkers en meer.

Ontkalkt water

Waarvoor is een waterontharder?

Met een waterontharder vermindert u het overschot aan kalk in uw water. Water waar een teveel aan kalk in zit, wordt ook wel hard water genoemd. Kalk komt zo terecht in uw waterleiding, vaatwasser, waterkoker of koffiezetapparaat. Dit is natuurlijk niet wat u wilt. Want zodra u dan het water kookt voor een lekker kopje thee, verwarmt u ook de kalk. Maar het zorgt er bijvoorbeeld ook voor dat de vaatwasser meer moeite heeft met het schoon krijgen van uw vaat. Dit kost allemaal extra energie die in principe niet nodig is. Dat is zonde van uw geld en slecht voor het milieu. Bovendien krijgt u snel een doffe aanslag op uw vaat en dergelijke. Daarom kunt u het beste de waterontharders van Unique Waterontharders vergelijken om te kijken wat de beste keuze voor u is.

Heeft u nog vragen? Wij zijn u graag van dienst

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Hoe werkt de beste waterontharder precies?

Bij Unique Waterontharders hebben we alleen de beste waterontharders. Onze producten zijn niet te vergelijken met andere ontharders. Een waterontharder van ons wordt in uw huis of pand altijd geplaatst ‘achter’ of ‘na’ de watermeter. Dat is vaak in de meterkast, waterput, bijkeuken, garage of trapkast. Is deze geïnstalleerd? Dan verwijdert de waterontharder van Unique Waterontharders het kalk uit het water voordat het in uw leidingen en daarmee apparatuur en dergelijke terecht komt. Hierdoor wordt uw sanitair niet meer aangetast en blijft uw vaat stralend schoon en glanzend. Onze waterontharders worden altijd door onze eigen specialisten bij u geïnstalleerd. Waar u ook in Nederland woont, we plaatsen altijd de beste waterontharder voor uw situatie en installeren deze binnen drie weken. We helpen u ook altijd met vragen en met onderhoud. Bij ons krijgt u altijd een waterontharder die als beste uit de test is gekomen.

Onze producten: Unique Eco Duo

Een van de waterontharders die als beste uit de test is gekomen, is de Unique Eco Duo. Dit model is bijzonder flexibel en erg ruimtebesparend. De zoutbak is bij dit model namelijk een apart reservoir en de waterontharder kan daarmee op een toegankelijke plek geplaatst worden. Zo bent u in staat om gemakkelijk het zout bij te vullen zodra dat nodig is. Dit maakt deze waterontharder zeer geschikt voor plaatsing in bijvoorbeeld de meterkast of in de kruipruimte onder uw vloer, zeker wanneer u het gaat vergelijken met andere modellen. Meterkasten zijn altijd verplicht om aan strikte richtlijnen te voldoen. Om die reden is ons model dusdanig ontworpen dat deze altijd wel ergens geïnstalleerd kan worden. Bij Unique Waterontharders bent u op deze manier altijd verzekerd van een exemplaar dat het beste bij u past. Deze variant geeft u de volgende voordelen:

 • 15 jaar all-in garantie
 • 75kg aan regeneratiezout
 • Een dubbele overloopbeveiliging
 • Een betrouwbare volume- en tijdbesturing
 • Bypass
 • Kalkmeting set
 • Vakkundige installatie
 • Instelbare hardheidsregelaar
 • Vakantiemodus

Unique Eco Compact

Ook de ietwat kleinere variant: de Unique Eco Duo is goed uit de test gekomen en uitsluitend verkrijgbaar bij Unique Waterontharders. Doordat de inhoud van het zoutvak bij deze variant gescheiden is, is deze waterontharder perfect geschikt voor meer open ruimtes. De harscilinder en het zoutvak zijn samengevoegd in één behuizing. Bij het vergelijken komt deze als klein, fijn en compact uit de test. Bij deze waterontharder mag u het volgende verwachten:

 • Klein en compact
 • 15 jaar all-in garantie
 • 75kg aan regeneratiezout
 • Vakantiemodus
 • Bypass
 • Kalkmeting set
 • Een dubbele overloopbeveiliging
 • Een betrouwbare volume- en tijdbesturing
 • Vakkundige installatie
 • Instelbare hardheidsregelaar

Unique Descaler waterontharder

Heeft uw huis of pand geen toegankelijk rioolafvoer? Dan is de Unique Descaler waterontharder de beste uit de test voor u. Gaat u hem vergelijken met andere waterontharders, dan valt op dat de Unique Descaler geen elektriciteit, chemicaliën of spoelwater gebruikt. Dit maakt de Unique Descaler ook echt uniek en de beste in zijn soort. Doordat het spoelwater van beneden naar boven stroomt, gaat het water wervelen en krijgen bacteriën de kans niet om voor verstoppingen of schade te zorgen. Kalkaanslag is hierdoor al snel verleden tijd. Test het zelf maar. Door een katalysator wordt kalk omgezet in niet-schadelijke kalk en zo worden mineralen in het water behouden. Onzichtbare bicarbonaten worden omgezet in calciumcarbonaten. Deze geven op hun beurt geen kalkaanslag, omdat ze te klein zijn om zich ergens aan te hechten. Op deze manier gaan uw apparaten langer mee en gaat u automatisch zuiniger om met de energie. Met een Unique Descaler waterontharder heeft u niet alleen een ontharder die uitstekend uit de test komt, maar geniet u ook van de volgende voordelen:

 • 15 jaar all-in garantie
 • Bypass
 • Vakkundige installatie
 • Weinig onderhoudskosten
 • Geen spoelwater
 • Geen kalkaanslag

Unique Waterontharders: Druppa Waterkoeler

U komt niet alleen voor de beste waterontharders naar Unique waterontharders. Ook voor de beste waterkoelers staan we voor u klaar. Onze Druppa Waterkoeler van Unique Waterontharders past met zijn strakke en kleine ontwerp in elke keuken of andere ruimte. Doordat de waterkoeler wordt geleverd met onze eigen waterfilters, bent u zeker van het lekkerste en het beste gekoelde water. Onze koeler heeft voor gewoon gekoeld mineraalwater een capaciteit van drie liter per uur en voor bruisend water een capaciteit van zes liter per uur. Zo heeft u thuis altijd lekker koel mineraalwater of bruisend water.

Oplossingen van Unique Waterontharders

Bij het vergelijken van waterontharders, komen die van ons altijd als een van de beste uit de test. De manier van regenereren stelt u helemaal naar eigen wens in. Zowel volume als tijd kunt u zowel automatisch instellen of manueel aanpassen. Zelfs de duur van de spoelcycli kunt u zelf bepalen. Daarnaast krijgt u ook nog eens 15 jaar garantie. Op de hars van de waterontharder zit zelfs 20 jaar garantie. Dit in combinatie met een levensduur van 25 jaar maakt Unique Waterontharders dus de beste uit de test.

Heeft u nog vragen? Wij zijn u graag van dienst

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Unique Waterontharders staat voor service en kwaliteit

Of u bij ons nu een waterkoeler wilt kopen, nieuwe filters, een waterontharder of nieuw zout: Unique Waterontharders gaat voor service en kwaliteit. Wilt u meerdere waterontharders vergelijken? We informeren u met alle plezier welk merk en welke type waterontharder het beste is voor uw woning of pand. Weet u het nog niet zeker? Dan komen we met alle plezier bij u een demonstratie geven. Zo helpen we u graag met het vinden van de beste waterontharders. Wat betreft service zijn wij niet te vergelijken, want u bent bij ons ook aan het juiste adres voor onderhoud, aanvullende garantievoorwaarden, vakkundige installatie en advies. Neem dus gerust contact met ons voor meer informatie over de beste waterontharder voor u.

Kies voor kalkvrij drinkwater met Unique Waterontharders

Heeft u het ook helemaal gehad met kalkaanslag? Wilt u in huis minder onnodige energie verspillen? Dan kunt u de beste waterontharders van Unique Waterontharders vergelijken. Met onze topkwaliteit producten, uitstekende aanvullende voorwaarden en professionele plaatsing zijn we voor u de beste keuze. Bij Unique Waterontharders geniet u sowieso van de volgende pluspunten:

 • Kalkvrij water
 • Ontharders die als beste uit de test zijn gekomen
 • 15 jaar all-in garantie
 • Professionele installatie binnen drie weken
 • Installatie door heel Nederland
 • Inclusief desinfectie module en zoutmelder

Neem contact op met Unique Waterontharders

Bent u nieuwsgierig naar de producten van Unique Waterontharders? Wilt u onze waterontharders bekijken en vergelijken? Neem dan gerust contact met ons op of vraag, geheel vrijblijvend, een offerte aan. We staan in heel Nederland voor uw klaar met de beste kwaliteit waterontharders, goede service en uitstekende aanvullende voordelen. U bereikt ons telefonisch via 085-7920776 en via e-mail op info@uniquewaterontharders.nl. U kunt hiervoor ook het contactformulier invullen.