Waterontkalker voor de meterkast

Kalkvrije glazen

Ga voor een waterontkalker voor de meterkast!

Als u last heeft van een hoog kalkgehalte in uw leidingen en leidingwater, is een waterontkalker voor de meterkast iets voor u. Bij Unique Waterontharders vertellen we u graag alles over waterontkalkers en hoe ze niet alleen uw leidingen kunnen helpen, maar ook uw vaat, sanitair en zelfs uw energierekening! Lees snel verder.

Kalkvrije glazen

Waterontkalker voor uw meterkast

Bent u op zoek naar een waterontkalker die makkelijk in uw meterkast te plaatsen is? Met de waterontkalkers van Unique Waterontharders bent u zeker van een exemplaar dat altijd in uw meterkast past. Dit door het compacte en efficiënte ontwerp en de vakkundige installatie door onze getrainde vakmensen.

Heeft u nog vragen? Wij zijn u graag van dienst

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Hard water | Nadelen

Afhankelijk van waar u precies woont, zit er een zekere hoeveelheid kalk in uw water. Als er veel kalk in uw water zit, noemen we dit ‘hard water’. Als u erg hard water heeft, tast dit helaas gemakkelijk uw leidingen en uw keukenapparatuur aan. Dit verkort de levensduur van apparaten zoals waterkokers, wasmachines en strijkijzers. Met het laten installeren van een waterontkalker in uw meterkast, zorgt u ervoor dat er geen kalk in uw leidingen en apparaten terecht komt.

Waterontkalker | Voordelen

Als u kiest voor een waterontkalker in uw meterkast, kiest u voor een aantal hele fijne voordelen. Niet alleen zorgt het voor een langere levensduur van uw apparaten, het zorgt er ook voor dat er geen kalkaanslag meer op uw sanitair zit. Daarnaast zorgt het er ook voor dat uw vaat niet meer dof en lelijk is door kalkaanslag. Tot slot hoeven uw apparaten minder hard te werken om hetzelfde resultaat te bereiken. U bespaart dus ook op uw energierekening én u bent milieubewust bezig!

Waterontkalker | Werking

Een waterontkalker verwijdert kalk uit uw water door middel van een zout reinigingssysteem, filters of magneten. De waterontkalker wordt geplaatst achter de watermeter, die meestal in uw meterkast zit. Zit u watermeter ergens anders? Dat is geen probleem, we plaatsen uw waterontkalker ook gewoon in uw bijkeuken, trappenkast, garage of waterput. Bestel bij ons een waterontkalker en we hebben hem binnen drie weken bij u geïnstalleerd.

Meer informatie

Met een waterontkalker van Unique Waterontharders bent u binnen no-time van die vervelende kalk af. Wilt u meer weten? Neem dan gerust contact met ons op of vraag, geheel vrijblijvend, een offerte aan. We staan in heel Nederland voor u klaar! U bereikt ons telefonisch via 085-7920776 en via e-mail op info@uniquewaterontharders.nl. U kunt ook het contactformulier invullen.