Waterontkalker kopen? Unique Waterontharders

Unique Waterontharders heeft dé waterontkalker voor u

Voor het kopen van een topkwaliteit waterontkalker komt u naar Unique Waterontharders. Ons bedrijf heeft een ruim assortiment aan waterontkalkers en andere producten zoals de Unique Eco Duo, Unique Eco Compact en de Druppa Waterkoeler. Unique Waterontharders heeft alles voor u in huis voor waterontkalking van uw waterleiding, filtering en waterkoeling. Lees hier wat Unique Waterontharders u te bieden heeft op het gebied van waterontkalkers en meer.

Waterontharden

Waarvoor een waterontkalker?

Met een waterontkalker kunt u het overschot aan kalk in het leidingwater verlagen. Water met veel kalk noemt men ook wel hard water. Kalk kan schadelijk zijn voor uw waterleiding en huishoudelijke apparatuur. Zo vormt kalk zich bijvoorbeeld eenvoudig in uw koffiezetapparaat of waterkoker. Zodra u het water verwarmt, verwarmt u ook de kalk. Dit kost natuurlijk meer (onnodige) energie. Kalk verschijnt ook in uw vaatwasser waar het voor een vale aanslag zorgt op uw glazen. Het harde water zorgt dan voor een dof gezicht. Omdat kalk uw waterleiding verstopt, heeft de vaatwasser ook meer moeite met het wegkrijgen van het water. Het kopen van een waterontkalker van Unique Waterontharders is hiervoor de ultieme oplossing.

Heeft u nog vragen? Wij zijn u graag van dienst

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Wat doet een waterontkalker?

Een waterontkalker van Unique Waterontharders wordt bij u thuis of in uw bedrijf altijd geplaatst ‘achter’ of ‘na’ de watermeter. Die zit in de meterkast, waterput, bijkeuken, garage of trapkast. Eenmaal geïnstalleerd, verwijdert de waterontkalker van Unique Waterontharders het kalk uit het water, voordat het in uw waterleiding komt. Hierdoor wordt uw sanitair niet meer aangetast en blijven uw vaat en waterleiding mooi en schoon. Het installeren van een waterontkalker wordt altijd door een vakkundige installateur gedaan. We installeren uw waterontkalker, waar dan ook in Nederland, binnen een periode van drie weken. Ook helpen we u snel met onderhoud en vragen. Voor het kopen van een waterontkalker om uw waterleiding schoon te houden, gaat u dus naar Unique Waterontharders.

Onze producten: de Unique Eco Duo

De Unique Eco Duo kunt u alleen kopen bij Unique Waterontharders. Met deze waterontkalker is uw waterleiding gegarandeerd kalkvrij. Deze variant is zeer flexibel en efficiënt qua formaat. De zoutbak is bij dit model een apart reservoir en kan zo op een toegankelijke locatie geplaatst worden. Zo kan het zout makkelijk worden bijgevuld. Dit maakt deze waterontkalker uitermate geschikt, voor plaatsing in de meterkast of in de kruipruimte onder uw vloer. Meterkasten moeten voldoen aan strikte richtlijnen; daarom is dit model zo ontworpen, dat we deze waterontkalker bijna altijd bij u kunnen installeren. Bij het kopen van de Unique Eco Duo mag u het volgende verwachten:

 • Een betrouwbare volume- en tijdbesturing
 • Vakkundige installatie
 • 15 jaar all-in garantie
 • 75kg aan regeneratiezout
 • Een dubbele overloopbeveiliging
 • Instelbare hardheidsregelaar
 • Kalkmeting set
 • Vakantiemodus
 • Bypass

Unique Eco Compact van Unique Waterontharders

De kleinere variant van de Unique Eco Duo kunt u exclusief kopen bij Unique Waterontharders. Doordat de inhoud van het zoutvak bij deze versie gescheiden is van de rest van de unit, is deze waterontkalker bij uitstek geschikt voor implementatie in open ruimtes. De harscilinder en het zoutvak zijn gecombineerd in één behuizing en daarmee erg compact. Bij deze waterontkalker mag u het volgende verwachten:

 • Een betrouwbare volume- en tijdbesturing
 • Vakkundige installatie
 • Instelbare hardheidsregelaar
 • Vakantiemodus
 • Bypass
 • Kalkmeting set
 • Klein en compact
 • 15 jaar all-in garantie
 • 75kg aan regeneratiezout
 • Een dubbele overloopbeveiliging

Unique Descaler van Unique Waterontharders

De Unique Descaler is een nieuwe en milieuvriendelijke oplossing, voor kalkaanslag in uw waterleiding, wanneer uw woning geen toegankelijke rioolafvoer heeft. Deze ontkalker gebruikt geen elektriciteit, chemicaliën of spoelwater. In deze ontkalker stroomt het water van onder naar boven door de Descaler. Hierdoor gaat het water wervelen en krijgen bacteriën weinig tot geen kans om alles te beschadigen. De schadelijke kalk wordt door een katalysator omgezet in niet-schadelijke kalk. Hierdoor is kalkaanslag snel verleden tijd en behoudt u uw mineralen in het water. De Descaler zet op nanoniveau, dus onzichtbaar voor het blote oog, bicarbonaten om in calciumcarbonaten. De calciumcarbonaten zijn te klein om zich ergens aan te hechten. Zo krijgt u dus geen kalkaanslag, gebruikt u minder energie en blijft uw waterleiding langer goed doorstromen. Wilt u een Descaler van Unique Waterontharders kopen? Dan bent u gegarandeerd van het volgende:

 • Geen spoelwater
 • Geen kalkaanslag
 • Bypass
 • 15 jaar all-in garantie
 • Vakkundige installatie
 • Weinig onderhoudskosten

De Druppa Waterkoeler van Unique Waterontharders

Ook voor het kopen van een waterkoeler komt u naar Unique Waterontharders. De Druppa Waterkoeler van Unique Waterontharders past met zijn mooie ontwerp gegarandeerd in uw keuken of een andere ruimte. We leveren de waterkoeler met onze eigen waterfilters. Zo bent u altijd verzekerd van het lekkerste, gekoelde drinkwater. De Druppa Waterkoeler heeft voor gekoeld mineraalwater een capaciteit van drie liter per uur en voor bruisend water een capaciteit van zes liter per uur. Zo geniet u thuis van lekker koel mineraalwater en bruisend water. Vanwege het handzame formaat, is er in elke keuken of andere ruimte wel een plekje voor te vinden. Tot slot heeft de Druppa Watercooler van Unique Waterontharders ook nog eens een sterke doorstroomcapaciteit.

De sterke kanten van Unique Waterontharders

De manier van regenereren stelt u, bij onze elektrische waterontharders, helemaal in naar uw wens. Zowel tijd als volume is zowel automatisch als handmatig in te stellen. U kunt ook de duur van de spoelcycli zelf bepalen. Onze waterontkalkers zijn gemaakt door Nederlandse Water Fabriek. Zo bent u bij het kopen ervan, altijd verzekerd van een waterontkalker van de beste kwaliteit. De fabrikant bevindt zich praktisch ‘om de hoek’ en zo is de garantie van 15 jaar ook echt beloofd. Deze garantie is inclusief arbeidsloon, voorrijkosten en onderdelen. Op de hars van de waterontharder zit zelfs 20 jaar garantie. Samen met een levensduur van 25 jaar, zijn waterontkalkers van Unique Waterontharders dus de beste keuze voor u en uw waterleiding.

Heeft u nog vragen? Wij zijn u graag van dienst

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Unique Waterontharders gaat voor service en kwaliteit

Wilt u een waterkoeler kopen? Nieuwe filters? Een waterontkalker of nieuw zout? Unique Waterontharders gaat altijd voor service en kwaliteit. We denken graag met u mee over welk merk en welke type waterontkalker het beste geschikt is voor uw woning of bedrijfspand. Weet u het allemaal nog niet zeker? Dat is geen enkel probleem: we komen met alle plezier bij u een demonstratie geven. U bent bij ons ook op de juiste plek voor onderhoud, aanvullende garantievoorwaarden, vakkundige installatie en service. Neem gerust contact met ons voor meer informatie over de mogelijkheden.

Kies voor een kalkvrije waterleiding met Unique Waterontharders

Wilt u een waterleiding zonder opstopping door kalkaanslag? En wilt u uw huis energiezuiniger maken? Kies dan voor een waterontkalker van Unique Waterontharders. Met onze uitstekende producten, goede aanvullende voorwaarden en professionele installatie zijn we voor u de beste keuze. Bij Unique Waterontharders profiteert u van de volgende voordelen:

 • Kalkvrij water en een kalkvrije waterleiding
 • 15 jaar all-in garantie
 • Professionele installatie binnen drie weken
 • Installatie door heel Nederland
 • Inclusief desinfectie module en zoutmelder

Neem contact op met Unique Waterontharders

Wilt u een waterontharder kopen of waterontkalker kopen? Omdat u een schone waterleiding en een frisse vaat wilt? Neem dan gerust contact met ons op of vraag, geheel vrijblijvend, een offerte aan. We staan in heel Nederland voor uw klaar met top-waterontkalkers, goede service en geweldige aanvullende voordelen. U bereikt ons telefonisch via 085-7920776 en via e-mail op info@uniquewaterontharders.nl. U kunt hiervoor ook het contactformulier invullen.