fbpx

Regeneratiezout voor uw waterontkalker bestellen

Unique Waterontharders voor al uw onthardingszout en zouttabletten

Bent u op zoek naar zout voor uw waterontkalker? Oftewel onthardingszout, ook wel zouttabletten of regeneratiezout genoemd? Dan komt u naar Unique Waterontharders. Bij Unique Waterontharders komt u voor al uw regeneratiezout voor uw waterontkalker.

Unique Eco Duo en Unique Eco Compact Waterontharder sfeer

Wat doet een waterontharder?

Een waterontkalker gebruikt onthardingszout om het teveel aan kalk uit uw water te verwijderen. Kalk is schadelijk voor uw apparatuur en zorgt voor een doffe vaat. Een waterontharder met zout van Unique Waterontharders wordt in uw woning altijd geplaatst ‘achter’ of ‘na’ de watermeter. Dat is in de meterkast, waterput, bijkeuken, garage of trapkast. Eenmaal geplaatst verwijdert de waterontkalker van Unique Waterontharders het kalk uit het water, d.m.v. zout, voordat het in uw leidingen komt. Hierdoor wordt uw sanitair niet meer dof door kalk en blijft uw glaswerk en apparatuur schoon en mooi. De installatie wordt altijd door onze eigen specialisten uitgevoerd. We installeren uw met zout werkende waterontharder altijd binnen drie weken door heel Nederland. Ook staan we altijd voor u klaar voor vragen en onderhoud. Voor zowel onthardingszout, regeneratiezout als een waterontkalker gaat u dus naar Unique Waterontharders.

Heeft u nog vragen? Wij zijn u graag van dienst

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Hoe werkt een waterontharder met zout?

Een waterontkalker van ons werkt met een ionenwisselaar. Deze haalt deeltjes uit het water weg met harsbolletjes die zijn geladen met natrium. Deze harsbolletjes filteren de kalk uit het water en nemen het in zich op. Zodra dit gebeurd is, moeten deze harsbolletjes weggespoeld worden. Dit gebeurt met chloor en pekelwater dat is gemaakt met regeneratiezout. Dit water wordt daarna direct naar het riool weggespoeld. U zult dus nooit zout drinkwater hebben. Op deze manier krijgt u met een waterontkalker van Unique Waterontharders heerlijk zacht water door middel van onthardingszout. Ook zorgt het ervoor dat uw vaat stralend blijft en uw sanitair niet verstopt raakt. Zo bespaart u met een waterontharder op basis van onthardingszout, op de lange termijn ook nog eens op uw energierekening. Komt dus naar Unique Waterontharders voor een waterontharder, zouttabletten en regeneratiezout.

Onze producten: Unique Eco Duo

Al onze waterontharders werken met regeneratiezout. Zoals de Unique Eco Duo Deze is uitsluitend verkrijgbaar bij Unique Waterontharders. Dit model is heel flexibel en efficiënt qua formaat. De bak voor het zout is bij deze versie een apart reservoir en kan daarmee op een toegankelijke plek geplaatst worden. Zo kunt u makkelijk het onthardingszout bijvullen wanneer dat nodig is. Dit maakt deze waterontkalker zeer geschikt voor de meterkast of de kruipruimte onder de vloer. Meterkasten dienen altijd te voldoen aan strenge regels; daarom is dit model dusdanig ontwikkeld dat we hiermee bijna altijd een waterontharder met zouttabletten bij u kunnen installeren. Bij het kopen van de Unique Eco Duo mag u het volgende verwachten:

 • 15 jaar all-in garantie
 • 75kg aan regeneratiezout
 • Een dubbele overloopbeveiliging
 • Een betrouwbare volume- en tijdbesturing
 • Vakkundige installatie
 • Instelbare hardheidsregelaar
 • Vakantiemodus
 • Bypass
 • Kalkmeting set

Unique Eco Compact van Unique Waterontharders

Gaat u liever voor een nog handzamere waterontharder die met zout werkt? De wat compactere variant van de Unique Eco Duo is ook alleen te koop bij Unique Waterontharders. Doordat het onthardingszout van het zoutvak bij deze variant gescheiden is, is deze waterontharder goed geschikt voor implementatie in meer open ruimtes. De harscilinder en het zoutvak zijn gecombineerd in één behuizing en daarmee zeer compact. Bij deze waterontharder mag u het volgende verwachten:

 • Klein en compact
 • 15 jaar all-in garantie
 • 75kg aan regeneratiezout
 • Een dubbele overloopbeveiliging
 • Een betrouwbare volume- en tijdbesturing
 • Vakkundige installatie
 • Instelbare hardheidsregelaar
 • Vakantiemodus
 • Bypass
 • Kalkmeting set

Unique Descaler: Unique Waterontharders

Liever een zoutloze waterontharder? Met onze Unique Descaler krijgt u een nieuwe en milieuvriendelijke oplossing voor kalkaanslag wanneer uw huis of pand geen toegankelijke rioolafvoer heeft. Deze ontharder gebruikt geen zout, elektriciteit, chemicaliën of spoelwater. In deze ontharder stroomt het water van beneden naar boven door de Descaler. Daardoor gaat het water wervelen en krijgen bacteriën geen kans om voor schade te zorgen. Schadelijke kalk wordt door middel van een katalysator omgezet in niet-schadelijke kalk. Hierdoor is kalkaanslag iets van het verleden en behoudt u mineralen in uw water. Deze waterontharder zet (onzichtbaar voor het blote oog) op nanoniveau bicarbonaten om in calciumcarbonaten. De calciumcarbonaten geven geen kalkaanslag, omdat ze te klein zijn gemaakt om zich ergens aan te hechten. Zo verbruikt u minder energie en gaan uw apparaten langer mee. Wilt u een Descaler van Unique Waterontharders kopen? Dan bent u gegarandeerd van het volgende:

 • Bypass
 • 15 jaar all-in garantie
 • Vakkundige installatie
 • Weinig onderhoudskosten
 • Geen spoelwater
 • Geen kalkaanslag

Unique Waterontharders: Druppa Waterkoeler

Naast onthardingszout, regeneratiezout en zouttabletten voor uw waterontharder bent u ook voor een waterkoeler bij ons aan het juiste adres! De Druppa Waterkoeler van Unique Waterkoelers past met zijn design in elke keuken of kamer. Doordat we deze waterkoeler altijd afleveren met onze persoonlijke waterfilters, bent u altijd verzekerd van het lekkerst gekoelde water. Onze koeler heeft voor gewoon gekoeld water een capaciteit van drie liter per uur en voor bruisend water een capaciteit van zes liter per uur. Zo geniet u thuis van lekker koel mineraal- en bruisend water. Doordat de waterkoeler stijlvol en compact is, is er in bijna elke keuken wel een plekje voor te vinden. Als uitsmijter heeft de Druppa Watercooler van Unique Waterontharders ook nog eens een uitstekende doorstroomcapaciteit.

Oplossingen met onze waterontharders

Bij ons komt u voor al uw waterontharders, regeneratiezout en onthardingszout. Ook wanneer u een ontharder heeft van een andere merk kunt u gerust ons zout daarvoor gebruiken. De manier van regenereren stelt u helemaal naar wens in. Tijd en volume kunnen zowel automatisch of handmatig aangepast worden. Zelfs de duur van de spoelcycli kunt u zelf bepalen. Doordat onze waterontharders worden geproduceerd door Nederlandse Water Fabriek, bent u bij de aanschaf altijd gegarandeerd van een waterontharder van de beste kwaliteit. En u krijgt ook nog eens minsten 15 jaar garantie.

Heeft u nog vragen? Wij zijn u graag van dienst

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Unique Waterontharders staat voor service en kwaliteit

Of u bij ons nu nieuw zout wil kopen, een waterkoeler wilt, nieuwe filters, of een waterontharder: Unique Waterontharders gaat voor service en kwaliteit. We informeren u met alle plezier welk merk en welke type waterontkalker het beste geschikt is voor uw woning of pand. Weet u het nog niet zeker? We komen met alle plezier bij u een demonstratie geven. Ook komt u naar ons voor onderhoud, aanvullende garantievoorwaarden, vakkundige installatie en service. Neem dus gerust contact met ons voor meer informatie over de mogelijkheden.

Kies voor kalkvrij drinkwater met onze waterontharders

Heeft u een waterontkalker in huis? Bent u (bijna) door uw onthardingszout heen? Ga dan voor regeneratiezout of zouttabletten van van Unique Waterontharders. Met onze topkwaliteit producten, en uitstekende aanvullende voorwaarden zijn we voor u de beste keuze. Bij Unique Waterontharders geniet u van de volgende pluspunten:

 • 25 kilo onthardingszout voor slechts € 13,50
 • 15 jaar all-in garantie
 • Professionele installatie van een waterontharder binnen drie weken
 • 75kg aan regeneratiezout bij aankoop van een op zout werkende ontharder
 • Inclusief desinfectie module en zoutmelder

Neem contact op met Unique Waterontharders

Heeft u nieuw zout nodig voor uw waterontkalker? Heeft u vragen over regeneratiezout, onthardingszout, zouttabletten of een waterontharder? Neem dan gerust contact met ons op. We staan in heel Nederland voor uw klaar met de beste kwaliteit, zouttabletten, waterontharders, goede service en uitstekende aanvullende voordelen. U bereikt ons telefonisch via 085-7920776 en via e-mail op info@uniquewaterontharders.nl. U kunt hiervoor ook het contactformulier invullen.