Waterontharder voor nieuwbouwwoningen

De Terpen met waterontharders

Wanneer u een nieuwe woning koopt, zal u de woning naar eigen smaak willen inrichten en voorzien van nieuwe badkamer of keuken.

Al snel ziet u na een tijd dat uw sanitair een doffe laag krijgt en de glans verdwijnt. Dit is niet wat u voor ogen had op het moment dat u uw woning volledig gerenoveerd heeft!

Unique Waterontharders heeft de oplossing!
Met de aanschaf van een waterontharder zal uw badkamer en keuken blijven glanzen en uw machines gaan langer mee. Bovendien bespaart de waterontharder stroom doordat de apparaten minder hard hoeven te werken. Een erg groot voordeel in deze dure tijden.

Door het besparen op schoonmaakmiddelen, ontkalken, stroom en tijd zal de waterontharder zichzelf terug verdienen.

De waterontharder van Unique Waterontharders wordt gratis voor u geïnstalleerd en is inclusief alle toebehoren. U ontvangt 15 jaar volledige garantie op de waterontharder. Geen verrassingen dus.

Bent u benieuwd naar de prijzen, of wilt u meer weten over welke waterontharder het best bij u past? Vraag dan gratis en vrijblijvend een offerte bij ons aan.

Ontkalkt water

Unique Waterontharders biedt u de kans om samen met uw buren, familie of vrienden een waterontharder tegen extra scherpe prijzen aan te schaffen. Bovenop de korting die Unique Waterontharders geeft, ontvangt u nog eens extra korting. Op deze manier willen wij het u zo aantrekkelijk mogelijk maken. Wilt u samen met 1 of meerdere ander huishoudens een waterontharder aanschaffen? Vraag dan hieronder uw aangepaste offerte aan!

Onze waterontharders

Unique Waterontharders levert twee modellen waterontharders. Hierdoor is er altijd een mogelijkheid om een waterontharder bij u te plaatsen op de door u gewenste plek.

Ons Unique Eco Duo model is geschikt om in iedere meterkast te plaatsen, het model heeft het zoutreservoir gescheiden van de ontharder waardoor dit makkelijk in kleine ruimtes te plaatsen is. De waterontharder is leverbaar vanaf 1400 euro inclusief alle toebehoren en het monteren.

Unique Waterontharders beschikt ook over het Unique Eco Compact model. Dit model ziet er elegant uit en heeft het zoutreservoir en ontharder in 1 behuizing. De Unique Eco Compact is geschikt om te plaatsen in zichtbare ruimtes zoals uw kelderkast, hal of badkamer. De aanschafprijs van deze waterontharder is vanaf 1416 euro inclusief montage en alle toebehoren.

De prijs is afhankelijk van uw waterverbruik, voor een persoonlijke aanbieding kunt u bij ons een gratis en vrijblijvende offerte aanvragen.  Wanneer u de waterontharder nu een offerte aanvraagt ontvangt u 20% korting op de waterontharder. U ontvangt standaard 15 jaar garantie op de volledige waterontharder!

Collectiviteitsdeals voor nieuwbouwprojecten

Bekijk hier enkele foto’s van een aantal nieuwbouwprojecten die wij hebben voorzien van zacht water met behulp van een waterontharder. Denk hierbij aan De Terpen en T Reeve in Kampen en Pablo in Utrecht.

Unique Eco Duo Waterontharder

Eerdere projecten en ons werkgebied

Werkgebied unique waterontharders nederland

Het werkgebied van Unique Waterontharders beslaat heel Nederland. We hebben onder andere (nieuwbouw)projecten uitgevoerd in Utrecht, Kampen, Oosterhout, Bergen op Zoom, Zierikzee, Den Haag, Hendrik-Ido-Ambacht en Wassenaar. En onze producten verkopen we door het hele land. U kunt de waterontharders onder andere tegenkomen in Breda, Sittard, Dordrecht, Leiden, Zaandam, Zwolle, Alkmaar, Almelo, Almere, Utrecht, Anna Paulowna, Sneek, Etten Leur, Dronten, Nijmegen, Den Bosch, Maastricht, Zoetermeer, Haarlem, Roosendaal, Middelburg, Purmerend, Leeuwarden, Assen, Hoogeveen, Venlo. Dus waar u ook van plan bent gebruik te maken van waterontharders, wij zijn graag uw partner bij uw nieuwbouwwoning of project.

Heeft u nog vragen? Wij zijn u graag van dienst

Neem vrijblijvend contact met ons op voor een offerte!

De voordelen van Unique Waterontharders

Foto Willem Unique Waterontharders
  • Hoge collectiviteitskortingen
  • 100% Kalkvrij water voor nieuwbouwwoningen
  • Onze waterontharder past in de meterkast
  • Wij bieden een 15 jaar all-in garantie op onze producten
  • Professionele installatie bij alle projecten in Nederland
  • Inclusief desinfectie module voor veilig drinkwater

Neem contact op met Unique Waterontharders

Bent u geinteresseerd in waterontharders voor uw nieuwbouwwoning of project? Bij Unique Waterontharders helpen wij u graag. U kunt een vrijblijvende offerte aanvragen door het contactformulier op de website in te vullen. U kunt ons ook telefonisch bereiken via 085-7920776 en via e-mail op info@uniquewaterontharders.nl. Voor kwalitatief hoogwaardige waterontharders zit u goed u bij Unique Waterontharders.