Waterontharder voor voordelige prijzen

Unique Waterontharders: waterontharder voor een mooie prijs

Als u op zoek bent naar een topkwaliteit waterontharder met uitstekende prijs, dan bent u bij Unique Waterontharders aan het juiste adres! Unique Waterontharders verkoopt diverse waterontharders voor voordelige prijzen. We hebben alles voor u in huis voor lage kosten, zoals de: Unique Eco Duo, Unique Eco Compact en de Druppa Waterkoeler. Lees snel welke waterontharders voor diverse eerlijke prijzen bij ons te vinden zijn.

Unique Eco Duo en Unique Eco Compact Waterontharder sfeer

Waarom een waterontharder?

Met een waterontharder vermindert u de lading kalk in uw water. Water met veel kalk erin wordt ook wel hard water genoemd, en hard water is schadelijk voor uw apparatuur, vaat en energierekening. Zodra er bijvoorbeeld kalk in uw waterkoker komt, kost het de waterkoker meer energie om aan de kook te komen omdat het ook de kalk moet verwarmen. In het geval van de vaatwasser kan de kalk uw glazen van een doffe tint voorzien. En doordat kalk ook uw leidingen verstopt, heeft uw apparatuur meer moeite met het wegspoelen van water in het algemeen. Hoe lost u dit probleem op? Door het aanschaffen van een goede waterontharder voor een mooie prijs van Unique Waterontharders.

Heeft u nog vragen? Wij zijn u graag van dienst

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Wat doet een waterontharder?

Unique Waterontharders installeert uw waterontharder met voordelige prijs bij u in huis.
We plaatsen de waterontharder altijd ‘na’ of ‘achter’ de watermeter. Dit is bij u in de meterkast, bijkeuken, waterput, trapkast of garage. Wanneer de waterontharder geïnstalleerd is, verwijdert deze al de kalk uit uw water voordat het in uw waterleiding terechtkomt. Hierdoor wordt uw apparatuur niet meer beschadigd en blijft uw vaat mooi schoon en glimmend. Dit bespaart u op de lange termijn veel kosten. Wij plaatsen onze waterontharder voor een eerlijke prijs. Onze eigen experts plaatsen waterontharders altijd vakkundig binnen drie weken. Dit doen we door heel Nederland en zodoende helpen we u uiteraard ook met vragen over kosten, prijzen en onderhoud. Voor diverse, uitstekende waterontharders voor een goede prijs gaat u naar Unique Waterontharders.

Onze producten: Unique Eco Duo

De Unique Eco Duo is exclusief verkrijgbaar bij Unique Waterontharders. Hij is te krijgen in diverse prijzen afhankelijk van de grootte van uw huishouden. De waterontharder is ook bijzonder flexibel en ruimtebesparend. Omdat het zoutreservoir bij dit model een aparte bak is, kan deze waterontharder altijd op een goed toegankelijke plek geplaatst worden. Zo kan het zout eenvoudig aangevuld worden. Dit maakt de waterontharder goed geschikt voor installatie in de meterkast of kruipruimte. Meterkasten dienen te voldoen aan strikte richtlijnen. Dit model is dusdanig ontworpen dat deze regels altijd gehonoreerd kunnen worden. Naast dat deze waterontharder voordelig in prijs is, bieden wij 15 jaar all-in garantie en een professionele installatie. Met het aanschaffen van deze waterontharder mag u de volgende voordelen verwachten.

 • 75kg aan regeneratiezout
 • Een dubbele overloopbeveiliging
 • Een betrouwbare volume- en tijdbesturing
 • Vakantiemodus
 • Bypass
 • Kalkmeting set
 • Instelbare hardheidsregelaar

Unique Waterontharders: Unique Eco Compact

Die ietwat kleinere variant van de Unique Eco Duo. Maar daarmee zeker niet minder effectief. Ook deze waterontharder is enkel en alleen te krijgen bij Unique Waterontharders. Doordat de inhoud van het zoutvak gescheiden is, is deze waterontkalker uitstekend geschikt voor een meer open ruimte. Hij is ook nog eens extra compact doordat het zoutvak en de harscilinder zijn samengevoegd in één behuizing. Deze waterontharder is in diverse prijzen verkrijgbaar afhankelijk van uw huishouden, net zoals de vorige. Kortom: voor elk wat wils! Ook hier geldt een vakkundige installatie en 15 jaar all-in garantie. Er zit een kalkmeting set bij. Daarnaast kunt u bij de Unique Eco Compact de volgende voordelen verwachten:

 • Extra klein en compact
 • 75kg aan regeneratiezout
 • Een dubbele overloopbeveiliging
 • Een betrouwbare volume- en tijdbesturing
 • Instelbare hardheidsregelaar
 • Vakantiemodus
 • Bypass

Unique Descaler van Unique Waterontharders

Voor een fijne prijs krijgt u met de Unique Descaler een vernieuwde en milieuvriendelijke oplossing tegen kalkaanslag wanneer uw woning geen toegankelijk rioolafvoer heeft. Deze ontkalker gebruikt geen spoelwater, chemicaliën of elektriciteit. Deze ontharder stuurt het water van beneden naar boven waardoor het gaat wervelen. Hierdoor krijgen bacteriën niet de kans om voor schade te zorgen. Zo is kalkaanslag voor een mooie prijs al snel verleden tijd. Met de Descaler worden, voor het blote oog onzichtbare, bicarbonaten omgezet in calciumcarbonaten. Deze zorgen vervolgens niet voor kalkaanslag omdat ze te minuscuul zijn om zich ergens aan te hechten en samen te voegen. Op deze manier gebruikt u minder energie, bespaart u kosten en gaat uw apparatuur langer mee. Naast variërende maar voordelige prijzen, krijgt u bij de Unique Descaler de volgende voordelen:

 • Bypass
 • 15 jaar all-in garantie
 • Vakkundige installatie
 • Weinig onderhoudskosten
 • Geen spoelwater
 • Geen kalkaanslag

Unique Waterontharders: Druppa Waterkoeler

Met zijn compacte design en voordelige prijs, past de Unique Waterkoeler in elk budget, keuken en huishouden. De waterkoeler wordt altijd geleverd met onze eigen waterfilters. Op deze manier bent u altijd verzekerd van het beste, koele drinkwater. Onze Unique Waterkoeler heeft voor gewoon mineraalwater een capaciteit van drie liter per uur en voor bruisend water een capaciteit van maarliefst 6 liter per uur. En alsof dat nog niet genoeg was, heeft hij ook een geweldige doorstroom kwaliteit.

Oplossingen van onze producten en diensten

Onze waterontharders zijn in diverse prijzen voordelig verkrijgbaar in verschillende klassen. U heeft diverse modellen van huishoudens van 1-2 personen tot gezinnen van 10-12 personen tot uw beschikking staan. U kunt zowel tijd als volume helemaal automatisch of manueel instellen. Onze waterontharders hebben lage kosten, omdat ze worden geproduceerd door de Nederlandse Water Fabriek U bent u altijd verzekerd van topkwaliteit. De garantie van 15 jaar is ook echt gegarandeerd omdat onze fabrikant dichtbij huis gelokaliseerd is. Deze garantie is altijd zonder voorrijkosten, onderdelen en arbeidsloon. U krijgt zelfs 20 jaar garantie op de hars van de waterontharder. Combineer dit met de levensduur van maar liefst 25 jaar en de altijd voordelige prijs en u snapt dat Unique Waterontharders de beste keuze is voor u!

Heeft u nog vragen? Wij zijn u graag van dienst

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Kwaliteit en service bij onze waterontharders

U komt bij ons voor een waterkoeler, nieuw zout of een waterontharder voor goede prijzen. Maar u komt ook bij ons voor uitstekende service en kwaliteit. We denken graag met u mee welk type waterontharder voor welke prijs geschikt is voor uw huishouden en budget. Bent u nog in dubio? Dan komen we graag bij u thuis een demonstratie geven. Neem ook gerust contact met ons op voor vragen over kosten, onderhoud, garantievoorwaarden, installatie en nog veel meer. Informeer vooral naar de mogelijkheden.

Ga voor kalkvrij drinkwater met onze waterontharders

Wilt u energie en kosten besparen? Wilt u vaat zonder kalkaanslag voor een eerlijke prijs? Ga dan snel voor een waterontharder van Unique Waterontharders. Met onze expertise, prijzen en service zijn we de nummer 1 keuze voor u in heel Nederland. Bij ons rekent u sowieso op de volgende voordelen:

 • 15 jaar all-in garantie
 • Professionele installatie binnen drie weken
 • Een kalkvrij bestaan
 • Diverse eerlijke prijzen
 • Installatie door heel Nederland
 • Inclusief desinfectie module en zoutmelder

Neem contact op met Unique Waterontharders

Bent u nieuwsgierig naar de producten van Unique Waterontharders? Wilt u een waterontharder tegen een goede prijs kopen? Neem dan gerust contact met ons op of vraag, geheel vrijblijvend, een offerte aan. We staan in heel Nederland voor u klaar met de beste waterontharders, goede service, voordelige prijzen en uitstekende aanvullende voordelen. U bereikt ons telefonisch via 085-7920776 en via e-mail op info@uniquewaterontharders.nl. U kunt hiervoor ook het contactformulier invullen.