Waterontharder in de meterkast? Unique Waterontharders

Onze waterontharder past in uw meterkast

Bent u op zoek naar een waterontharder die eenvoudig in uw meterkast te installeren is? Verdiep u dan in de waterontharders van Unique Waterontharders. Onze waterontharders zijn altijd compact en efficiënt ontworpen waardoor ze in bijna elke meterkast te installeren zijn. Dus ook die van u! Voor een waterontharder in uw meterkast komt u dus naar Unique Waterontharders. Lees snel verder wat we allemaal voor u kunnen betekenen.

Waterontharder meterkast

Waarom een waterontharder in uw meterkast?

U kent het wel: kalkaanslag. Kalk zit altijd, veel of weinig, in uw water. Water met veel kalk erin wordt ook wel hard water genoemd. Te veel kalk kan uw leidingen verstoppen en kan schadelijk zijn voor uw sanitair. Kalk komt bijvoorbeeld al snel in uw koffiezetapparaat of waterkoker terecht. Uw waterkoker verwarmt dan bijvoorbeeld ook de kalk op naast het water. Dit kost alleen maar extra energie. Komt kalk in uw vaatwasser? Dan krijgen uw glazen snel een doffe aanblik. En dat allemaal door hard water. Dit is waar een waterontharder de oplossing is. Het installeren van een waterontharder in uw meterkast voorkomt dat u last heeft van kalk in uw water.

Heeft u nog vragen? Wij zijn u graag van dienst

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Hoe werkt een waterontharder in uw meterkast?

Een waterontharder van Unique Waterontharders plaatsen we in uw woning altijd ‘na’ of ‘achter’ uw watermeter. Dat is bijna altijd in uw meterkast. In enkele gevallen is het in uw bijkeuken, garage, trapkast of zelfs waterput. Zodra de waterontharder in uw meterkast is geïnstalleerd door onze vakmensen, filtert deze de kalk uit uw water. Zo raakt uw leiding niet meer verstopt en blijven uw sanitair en vaat schoon. We installeren de waterontharder altijd binnen drie weken in uw meterkast en helpen u met alle plezier met vragen en onderhoud. Kies voor Unique Waterontharders als u een waterontharder wilt die geschikt is voor uw meterkast.

Onze producten: Unique Eco Duo

De Unique Eco Duo is een unieke waterontharder die exclusief te koop is bij Unique Waterontharders. Door zijn handzame en ruimtebesparende ontwerp is hij in bijna elke meterkast te installeren. Doordat meterkasten aan bepaalde regels moeten voldoen, kan niet elke waterontharder hier geplaatst worden. Daar hoeft u bij Unique Waterontharders niet bang voor te zijn. De Unique Eco Duo is zo ontworpen dat deze altijd in uw meterkast past. Daarnaast mag u bij dit model de volgende voordelen verwachten.

 • 15 jaar all-in garantie
 • 75kg aan onthardingszout
 • Een dubbele overloopbeveiliging
 • Een betrouwbare tijds- en volumebesturing
 • Professionele installatie in uw meterkast
 • Instelbare hardheidsregelaar
 • Vakantiemodus
 • Bypass
 • Kalkmeting set

Unique Eco Compact van Unique Waterontharders

Wilt u het nog iets compacter aanpakken? Ga dan voor de Unique Eco Duo. Ook deze waterontharder is uitsluitend bij ons verkrijgbaar. Doordat de inhoud van het zoutvak bij deze versie apart zit is deze waterontharder goed geschikt voor toepassing in zowel de meterkast als in een meer open ruimte. De harscilinder en het zoutvak zijn dan ook samengevoegd in één behuizing. Bij deze waterontharder kunt u de volgende voordelen verwachten:

 • Een betrouwbare volume- en tijdbesturing
 • Vakkundige installatie
 • Instelbare hardheidsregelaar
 • Klein en compact
 • 15 jaar all-in garantie
 • 75kg aan regeneratiezout
 • Een dubbele overloopbeveiliging
 • Vakantiemodus
 • Kalkmeting set
 • Bypass

Unique Descaler van Unique Waterontharders

Voor de plaatsing van een waterontharder heeft u (bijna) altijd een toegankelijke rioolafvoer nodig. Heeft uw woning die niet? Geen enkel probleem! Met de Unique Descaler gebruikt u geen chemicaliën, elektriciteit of spoelwater. In deze waterontharder stroomt het water van beneden naar boven waardoor het gaat wervelen. Zodoende krijgen bacteriën geen kans om voor schade te zorgen. De normaliter schadelijke kalk krijgt zo geen kans om voor schade te zorgen. Zo blijven de mineralen in uw water en is kalkaanslag verleden tijd. De Descaler zet op nanoniveau bicarbonaten om in calciumcarbonaten. Deze geven op hun beurt nooit kalkaanslag omdat ze te klein zijn om zich ergens aan te hechten. Gaat u voor de Descaler van Unique Waterontharders? Dan bent u gegarandeerd van het volgende:

 • Weinig onderhoudskosten
 • Geen spoelwater
 • Bypass
 • 15 jaar all-in garantie
 • Vakkundige installatie
 • Geen kalkaanslag

Unique Waterontharders: Druppa Waterkoeler

U kunt bij ons niet alleen maar terecht voor een waterontharder voor in uw meterkast. U komt ook naar Unique Waterontharders voor lekker gekoeld water met de Druppa Waterkoeler. Deze past met zijn design in elke keuken of welke kamer dan ook. Doordat we deze waterkoeler aanbieden met onze eigen waterfilters, bent u verzekerd van het lekkerste gekoelde water. Onze koeler heeft voor gewoon gekoeld water een capaciteit van drie liter per uur en voor bruisend water een capaciteit van zes liter per uur. Zo geniet u thuis van fris en koud mineraal- en bruisend water. Doordat de waterkoeler compact is, is er in bijna elke keuken wel een plekje voor te vinden. Tot slot heeft de Druppa Watercooler van Unique Waterontharders ook nog eens een fantastische doorstroomcapaciteit.

Oplossingen met onze waterontharders

U kunt het regeneratieproces van onze elektrische waterkoelers helemaal instellen naar eigen wens. Omdat onze waterontharders zijn geproduceerd door Nederlandse Water Fabriek, bent u altijd verzekerd van uitstekende kwaliteit. Ook krijgt u 15 jaar garantie. Deze is met arbeidsloon, zonder voorrijkosten en met alle onderdelen erbij. Op de hars zit zelfs maar liefst 20 jaar garantie. Met een levensduur van 25 jaar in uw meterkast, is een waterontharder van Unique waterontharders dus dé topkeuze voor u.

Heeft u nog vragen? Wij zijn u graag van dienst

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Unique Waterontharders staat voor service en kwaliteit

Gaat u bij ons voor een waterontharder voor in uw meterkast? Of gaat u voor een waterkoeler, filters of nieuw zout? Hoe dan ook: bij ons staan kwaliteit en service op de eerste plaats. We overleggen graag met u welk formaat en model het beste geschikt is voor uw ruimte of meterkast. Weet u het nog niet helemaal zeker? We komen met alle plezier een demonstratie geven bij u thuis. We staan daarnaast ook klaar voor de installatie en eventueel onderhoud. Neem gerust contact met ons op om de opties te bespreken.

Kies voor kalkvrij drinkwater met een waterontharder in uw meterkast

Wilt u dat kalkaanslag verleden tijd is voor u? Wilt u energie besparen? Kies dan voor een waterontharder van Unique Waterontharders voor in uw meterkast. Met onze producten, sterke aanvullende voorwaarden en professionele installatie zijn we voor u gegarandeerd de eerste keuze. Bij Unique Waterontharders geniet u van de volgende pluspunten:

 • Een kalkvrij bestaan
 • 15 jaar all-in garantie
 • Professionele installatie in uw meterkast binnen drie weken
 • Installatie door heel Nederland
 • Inclusief desinfectie module en zoutmelder

Neem contact op met Unique Waterontharders

Wilt u meer weten over wat een waterontharder in uw meterkast kan doen? Of bent u geïnteresseerd in een waterkoeler, filters of nieuw regeneratiezout? Wij bieden het allemaal! Neem dan ook gerust contact met ons op of vraag, geheel vrijblijvend, een offerte aan. We staan in heel Nederland voor uw klaar met de beste waterontharders voor uw meterkast, goede service en uitstekende aanvullende voordelen. U bereikt ons telefonisch via 085-7920776 en via e-mail op info@uniquewaterontharders.nl. U kunt hiervoor ook altijd het contactformulier invullen.