Waterontharder kopen? Kies voor Unique Waterontharders

De beste waterontharder kopen

Voor het kopen van een waterontharder komt u naar Unique Waterontharders. Ons bedrijf verkoopt een breed scala aan waterontharders en andere producten zoals de Unique Eco Duo, Unique Eco Compact en de Druppa Waterkoeler. Unique Waterontharders heeft alles voor u in huis voor waterontharding, ontkalking, filtering en waterkoeling. Lees snel meer over wat Unique Waterontharders u biedt op het gebied van waterontharders en meer.

Ontkalkt water

Waarvoor een waterontharder?

Met een waterontharder kunt u een teveel aan kalk in het water verminderen. Water met veel kalk noemt men ook wel hard water. Kalk kan schadelijk zijn voor huishoudelijke apparatuur. Zo komt kalk bijvoorbeeld makkelijk te zitten in uw koffiezetapparaat of waterkoker. Zodra u uw koffie verwarmt, verwarmt u dus ook de kalk. Dit kost natuurlijk meer (onnodige) energie. En zo treedt kalk ook op in uw vaatwasser waar het voor een witte aanslag zorgt op uw vaat. Het harde water zorgt dan voor een doffe aanblik van uw glazen. Omdat kalk de leidingen verstopt, heeft de vaatwasser ook meer moeite met het wegkrijgen van het water. Tot slot ziet u kalk ook terug in de vorm van witte cirkeltjes op de kraan in bijvoorbeeld de badkamer. Het kopen van een waterontharder van Unique Waterontharders biedt hier de oplossing voor.

Heeft u nog vragen? Wij zijn u graag van dienst

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Wat doet een waterontharder?

Een waterontharder van Unique Waterontharders wordt in uw huis of pand altijd geplaatst ‘achter’ of ‘na’ de watermeter. Dat is in de meterkast, waterput, bijkeuken, garage of trapkast. Eenmaal geïnstalleerd verwijdert de waterontharder van Unique Waterontharders het kalk uit het water voordat het in uw leidingen komt. Hierdoor wordt uw sanitair niet meer aangetast en blijft uw vaat stralend schoon. De installatie wordt altijd door onze eigen professionele monteurs bij u gedaan. We installeren uw waterontharder altijd binnen drie weken door heel Nederland en helpen u zodoende snel met onderhoud en vragen. Voor het kopen van een waterontharder gaat u dus naar Unique Waterontharders.

Onze producten: Unique Eco Duo

De Unique Eco Duo kunt u uitsluitend kopen bij Unique Waterontharders. Dit model is zeer flexibel en ruimtebesparend. De zoutbak is bij dit model een apart reservoir en kan daarmee op een toegankelijke plek geplaatst worden. Zo kunt u makkelijk het zout bijvullen indien nodig. Dit maakt deze waterontharder zeer geschikt voor plaatsing in een meterkast of in een kruipruimte onder de vloer. Meterkasten moeten voldoen aan strenge richtlijnen; daarom is dit model zo ontwikkeld dat we hiermee bijna altijd een waterontharder bij u kunnen installeren. Bij het kopen van de Unique Eco Duo mag u het volgende verwachten:

 • Klein en compact
 • 15 jaar all-in garantie
 • 75kg aan regeneratiezout
 • Een dubbele overloopbeveiliging
 • Een betrouwbare volume- en tijdbesturing
 • Vakkundige installatie
 • Instelbare hardheidsregelaar
 • Vakantiemodus
 • Bypass
 • Kalkmeting set

Unique Eco Compact van Unique Waterontharders

Het kleinere broertje van de Unique Eco Duo kunt u ook alleen kopen bij Unique Waterontharders. Doordat de inhoud van het zoutvak bij deze variant gescheiden is, is deze waterontharder goed geschikt voor toepassing in open ruimtes. De harscilinder en het zoutvak zijn gecombineerd in één behuizing en daarmee zeer compact. Bij deze waterontharder mag u het volgende verwachten:

 • Klein en compact
 • 15 jaar all-in garantie
 • 75kg aan regeneratiezout
 • Een dubbele overloopbeveiliging
 • Een betrouwbare volume- en tijdbesturing
 • Vakkundige installatie
 • Instelbare hardheidsregelaar
 • Vakantiemodus
 • Bypass
 • Kalkmeting set

Unique Descaler | Unique Waterontharders

Met onze Unique Descaler, koopt u een nieuwe en milieuvriendelijke oplossing voor kalkaanslag wanneer uw woning geen toegankelijke rioolafvoer heeft. Deze ontharder gebruikt geen elektriciteit, chemicaliën of spoelwater. In deze ontharder stroomt het water van onder naar boven door de Descaler. Daardoor gaat het water wervelen en krijgen bacteriën geen kans om schade te veroorzaken. Schadelijke kalk wordt door middel van een katalysator omgezet in niet-schadelijke kalk. Hierdoor is kalkaanslag iets van het verleden en behoudt u mineralen in uw water. De descaler zet (onzichtbaar voor het blote oog) op nanoniveau bicarbonaten om in calciumcarbonaten. De calciumcarbonaten geven geen kalkaanslag, omdat ze te klein zijn gemaakt om zich ergens aan te hechten. Zo verbruikt u minder energie en gaan uw apparaten langer mee. Wilt u een Descaler van Unique Waterontharders kopen? Dan bent u gegarandeerd van het volgende:

 • Bypass
 • 15 jaar all-in garantie
 • Vakkundige installatie
 • Weinig onderhoudskosten
 • Geen spoelwater
 • Geen kalkaanslag

Unique Waterontharders: Druppa Waterkoeler

De Druppa Waterkoeler van Unique Waterkoelers past met zijn design in elke keuken of andere ruimte. Doordat we u de waterkoeler leveren met onze eigen waterfilters, bent u zeker van het lekkerst gekoelde water. Onze koeler heeft voor gewoon gekoeld water een capaciteit van drie liter per uur en voor bruisend water een capaciteit van zes liter per uur. Zo geniet u thuis van lekker koel mineraal- en bruisend water. Doordat de waterkoeler compact is, is er in bijna elke keuken wel een plekje voor te vinden. Als klap op de vuurpijl heeft de Druppa Watercooler van Unique Waterontharders ook nog eens een goede doorstroomcapaciteit.

Oplossingen van Unique Waterontharders

Al onze waterontharders zijn uitgerust met een elektronische besturing. De manier van regenereren stelt u helemaal naar eigen inzicht. Zowel tijd als volume kunt zowel automatisch instellen of handmatig aanpassen. Zelfs de duur van de spoelcycli kunt u zelf bepalen. Doordat onze waterontharders zijn gemaakt door de Nederlandse waterfabriek, bent u bij het kopen altijd zeker van een waterontharder van topkwaliteit. Omdat de fabrikant dus relatief dichtbij zit is de garantie van 15 jaar ook echt gegarandeerd. De garantie is inclusief arbeidsloon, voorrijkosten en alle onderdelen. Op de hars van de waterontharder zit zelfs 20 jaar garantie. Dit gecombineerd met een levensduur van 25 jaar, zijn Unique Waterontharders dus de beste keuze voor u.

Heeft u nog vragen? Wij zijn u graag van dienst

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Unique Waterontharders staat voor service en kwaliteit

Of u bij ons nu een waterkoeler wilt kopen, nieuwe filters, een waterontharder of nieuw zout: Unique Waterontharders staat voor service en kwaliteit. We informeren u met alle plezier welk merk en welke type waterontharder het beste geschikt is voor uw woning of pand. Twijfelt u nog? We komen met alle plezier bij u een demonstratie geven. Ook bent u bij ons ook aan het juiste adres voor onderhoud, aanvullende garantievoorwaarden, vakkundige installatie en service. Neem dus gerust contact met ons voor meer informatie over de mogelijkheden.

Kies voor kalkvrij drinkwater met Unique Waterontharders

Heeft u het ook helemaal gehad met kalkaanslag? Wilt u minder energie onnodig in huis verspillen? Kies dan voor een waterontharder van Unique Waterontharders. Met onze topkwaliteit producten, uitstekende aanvullende voorwaarden en vakkundige installatie zijn we voor u de beste keuze. Bij Unique Waterontharders geniet u van de volgende pluspunten:

 • Een kalkvrij bestaan
 • 15 jaar all-in garantie
 • Professionele installatie binnen drie weken
 • Installatie door heel Nederland
 • Inclusief desinfectie module en zoutmelder

Neem contact op met Unique Waterontharders

Bent u nieuwsgierig naar de producten van Unique Waterontharders en wilt u een waterontkalker kopen of waterontharder kopen? Neem dan gerust contact met ons op of vraag, geheel vrijblijvend, een offerte aan. We staan in heel Nederland voor uw klaar met de beste waterontharders, goede service en uitstekende aanvullende voordelen. U bereikt ons telefonisch via 085-7920776 en via e-mail op info@uniquewaterontharders.nl. U kunt hiervoor ook het contactformulier invullen.