Waarom Unique Waterontharders

15 jaar All in garantie!

U krijgt 15 jaar volledige garantie op de waterontharder. Deze garantie is inclusief voorrijkosten, arbeidsloon en alle onderdelen, ook de elektronische. Uiteraard geldt deze garantie ook voor 100% kalkvrij water en krijgt u op de hars zelfs 25 jaar garantie. Met garanties tot 15 jaar en een levensduur van 25 jaar is Unique waterontharders ongetwijfeld uw beste keuze. Door een minimaal gebruik van bewegende delen in bijna uitsluitend corrosievrije materialen en zijn intelligente volumetrische sturing die zich optimaal aanpast aan uw verbruik.
Hoe we dat allemaal garanderen? Onze waterontharders komen uit Nederland. De fabrikant zit dus ook “naast de deur” en wij hebben heel korte lijnen met de mensen aldaar. De garantie is dus gegarandeerd!

Hoge kwaliteit!

Onze serie omvat een compleet assortiment waterontharders voor consumenten, horecaondernemers en bedrijven. De innovatieve waterontharders geven alle voordelen van zacht water en winnen zichzelf binnen een aantal jaar terug. Onze Waterontharder is ontwikkeld volgens de laatste inzichten. Er worden alleen kwaliteitsonderdelen gebruikt: dát noemen wij duurzaam investeren!

Overal waar water stroomt, druppelt of stilstaat, kan zich kalkaanslag vormen. De calcium- en magnesium-ionen in dat water maken het water hard. Onze waterontharder is gebaseerd op het klassieke ionenuitwisselingssysteem, waarbij gebruik wordt gemaakt van natuurlijke processen die de hoeveelheid calcium in het drinkwater verwijderen.

Betrouwbaarheid gegarandeerd

Elke waterontharder van ons voldoet aan de hoogste eisen van betrouwbaarheid. Die zekerheid garanderen wij. Vanaf het moment dat uw waterontharder is geïnstalleerd, geven wij vijftien jaar volledige garantie op alle onderdelen en kosten van onze waterontharders. Op het hars van onze waterontharder verlenen wij 20 jaar garantie. De waterontharders van Unique Waterontharders gaan ongeveer 20 tot 25 jaar mee!

Bestelproces Unique Waterontharders

De zekerheid van de beste service

Om alles rondom uw aankoop tot in de puntjes te verzorgen, biedt Unique Waterontharders u de Beste Service. Hierbij wordt alles afgestemd op uw situatie, uw wensen en uw mogelijkheden. Altijd met u meedenkend en meekijkend, tot bij u thuis aan toe. Zo kunnen wij u precies vertellen of u het beste kunt kiezen voor het Unique Eco Duo model of beter voor ons Unique Eco Compact model waterontharder. Alles gericht op maximaal genieten en blijven genieten van uw waterontharder

Vragen? Wij zijn u graag van dienst

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Veilig drinkwater bij Unique

In steeds meer Europese landen is een chlorinator (ontsmettings module bij waterontharders op basis van ionenwisseling verplicht. In Nederland (nog) niet. Naast het comfort van kalkvrij water wilt u zorgeloos uw water kunnen drinken. Unique Waterontharders onthardt uw water op een verantwoorde wijze door de aanwezige desinfectie module. Bacteriegroei in de harskolom, waarvan de harsbolletjes een gigantisch oppervlak vormen, wordt daardoor voorkomen.