Desinfectie module

Water van de hoogst mogelijke kwaliteit!

Bij de installatie van een waterontharder nemen wij alle richtlijnen en voorschriften in acht. Bij Unique Waterontharders werken we alleen met eigen installateurs. Dit zijn zeer professionele en erkende monteurs. Daarnaast staat veilig drinkwater bij ons op nummer 1!

Onze waterontharders zijn gekeurd met de hoogst mogelijke certificaten en keurmerken. Denk hierbij aan het welbekende CE keurmerk, maar ook het NSF, ACS, Water Quality Association en RoHS Compliant keurmerk. Daarnaast gebruiken wij bij installatie van een waterontharder uitsluitend aansluitmaterialen die KIWA goedgekeurd zijn.

Voorkom bacteriegroei

In steeds meer Europese landen is een chlorinator (desinfectie module) bij waterontharders op basis van ionenwisseling verplicht. In Nederland (nog) niet. Naast het comfort van kalkvrij water wilt u zorgeloos uw water kunnen drinken. Unique Waterontharders onthard uw water op een verantwoorde wijze door de aanwezige desinfectie module. Bacteriegroei in de harskolom, waarvan de harsbolletjes een gigantisch oppervlak vormen, wordt daardoor voorkomen.

Op deze manier waarborgen wij de veiligheid van uw water én gezondheid. Daar wilt u niet mee sollen. Kies voor veilig, kies voor Unique.

Vragen? Wij zijn u graag van dienst

Neem vrijblijvend contact met ons op!