fbpx

Referenties

Vandaag vlot naar alle tevredenheid laten installeren in de meterkast. Verder hadden ze goede corona voorzorgsmaatregelen t.b.v. installatie getroffen: top! Nu komende tijd afwachten of het snel minder hard water wordt, maar daar heb ik alle vertrouwen in. Update: nu meerdere maanden in bezig. Het water werd vanaf het begin direct zacht, minder kalk overal en een minder droge huid: top!

Van de Spek

Ik vind de service en snelheid perfect. Een helder verhaal, dat in de praktijk klopt! Het water is zachter, minder last van mijn huid, lekkerder van smaak, de afwasmachine wast schoner dan ooit. Kortom helemaal geweldig!! Ik zou het iedereen aanraden. Unique Waterontharders bedankt voor jullie geweldige werk wat jullie geleverd hebben top!!!

Dirk Kampen

Gister een waterontharder laten installeren allemaal netjes gemaakt het enigste was toen de monteur weer naar de volgende klant ging drupte de waterontharder iets. Gelukkig na 1 telefoontje was de monteur er binnen een half uurtje weer om het probleem te verhelpen. Verder voel ik nu al dat het water 100% zacht is heerlijk!

Familie de Man
5 van 5 sterren (op basis van 3 reviews)