fbpx

Referenties

Ik ben blij met de waterontharder die ik bij Unique heb besteld en door hun heb laten plaatsen. Voor een goede functionering laat ik periodiek onderhoud doen. Tot nu toe erg tevreden met het zachte water. Afspraken worden nagekomen en naar tevredenheid afgehandeld. Aanrader dus!

Wim Kastelein

Vandaag vlot naar alle tevredenheid laten installeren in de meterkast. Verder hadden ze goede corona voorzorgsmaatregelen t.b.v. installatie getroffen: top! Nu komende tijd afwachten of het snel minder hard water wordt, maar daar heb ik alle vertrouwen in. Update: nu meerdere maanden in bezig. Het water werd vanaf het begin direct zacht, minder kalk overal en een minder droge huid: top!

Van de Spek

Ik vind de service en snelheid perfect. Een helder verhaal, dat in de praktijk klopt! Het water is zachter, minder last van mijn huid, lekkerder van smaak, de afwasmachine wast schoner dan ooit. Kortom helemaal geweldig!! Ik zou het iedereen aanraden. Unique Waterontharders bedankt voor jullie geweldige werk wat jullie geleverd hebben top!!!

Dirk Kampen
5 van 5 sterren (op basis van 4 reviews)