fbpx

Unique Waterontharders

Fluweel zacht water

Bevorderend voor u en uw apparaten

Wat maakt Unique waterontharders Uniek??

15 jaar garantie

U krijgt 15 jaar volledige garantie op de waterontharder. Deze garantie is inclusief voorrijkosten, arbeidsloon en alle onderdelen, ook de elektronische. Uiteraard geldt deze garantie ook voor 100% kalkvrij water en krijgt u op de hars zelfs 25 jaar garantie. Met garanties tot 15 jaar en een levensduur van 25 jaar is Unique waterontharders ongetwijfeld uw beste keuze. Door een minimaal gebruik van bewegende delen in bijna uitsluitend corrosievrije materialen en zijn intelligente volumetrische sturing die zich optimaal aanpast aan uw verbruik.

Minimaal 15 jaar kalkvrij

Wat is er nou prettiger en mooier dan een prachtig nieuw geïnstalleerde badkamer? Het chroom schittert u tegemoet, de tegels blinken en het sanitair straalt. Daar wilt u kalk natuurlijk geen kans geven. Kalk zorgt niet alleen voor lelijke hardnekkige aanslag, maar ook voor verstopte apparatuur, verkalkte leidingen en verwarmingsapparatuur. Met een UNIQUE waterontharder voorkomt u kalkaanslag. Zo bent u in één keer van alle kalkproblemen af en bespaart u tijd en geld. Zacht water zorgt bovendien voor een langere levensduur van uw apparaten en voorkomt ergernis en storingen. Gun uzelf dit gemak!

Gratis installatie en geen voorrij kosten

Bent u ook beu van bedrijven die van allerlei kosten in rekening brengen?

Wat besparen wij u?

Uw voordeel

€415,50,-

Eco Compact model

Wat is een waterontharder?

Unique waterontharders onthardt het water met behulp van een ionenwisselaar.
Dit is een cilinder met kunststofbolletjes die calcium en magnesium,
verantwoordelijk voor de hardheid van het water, uit het water halen.
Het behandelde water stroomt vervolgens door uw waterleiding.

Na een aantal dagen zijn de kunststofbolletjes in de ionenwisselaar verzadigd en
moeten deze ontdaan worden van het calcium en magnesium. Dit noemen we het
regenereren en dit gebeurt door zout aan het water in de ionenwisselaar toe te
voegen.

Het gehele regeneratieproces wordt automatisch geregeld door de Unique waterontharder.
Hier hoeft u zelf niets aan te doen. Op het scherm van het bedieningspaneel ziet u dat het regeneratieproces bezig is en hoe lang het nog duurt. Aan het einde van het regeneratieproces wordt het afvalwater (met calcium,
magnesium en zout) via de riolering afgevoerd.

De Unique waterontharder is weer volledig beschikbaar. Het enige wat u hoeft te doen is ervoor te zorgen dat er voldoende zout in de waterontharder zit. Dit zal gemiddeld 1 x per half jaar bij gevuld moeten worden.

Voor toepassing in open ruimtes. De harscilinder en het zoutvat is gecombineerd in één behuizing. De waterontharder is compact doordat de inhoud van het zoutvat bescheiden is. 

Het Eco Compact model heeft een mooi design en is ook bestendig tegen omstoot gevaar.

Eco Duo model

Overal te plaatsen

Unique waterontharders beschikt over vele modellen. Zo kunt u bijvoorbeeld de Eco Duo overal plaatsen.
Groot gebruiksgemak en een kalkvrij sanitair en apparatuur.

Wat wilt u nog meer?

Het duo model waterontharders is flexibel en ruimtebesparend. De zoutbak is een gescheiden reservoir en kan op een toegankelijke plek geïnstalleerd worden. Zeer geschikt voor kleine ruimtes zoals de meterkast en onder de vloer (kruipruimtes). Omdat wij weten dat elke meterkast volgens de richtlijnen aan hun maten moet voldoen kunnen wij met dit model bijna altijd een waterontharder installeren!

Waarom Unique waterontharders?

Wij bieden nog veel meer!

Overal waar water stroomt, druppelt of stilstaat, kan zich kalkaanslag vormen. De calcium- en magnesium-ionen in dat water maken het water hard. De waterontharders van UNIQUE zijn gebaseerd op het klassieke ionenuitwisselingssysteem, Overal waar water stroomt, druppelt of stilstaat, kan zich kalkaanslag vormen. De calcium- en magnesium-ionen in dat water maken het water hard. De waterontharders van UNIQUE zijn gebaseerd op het klassieke ionenuitwisselingssysteem, waarbij gebruik wordt gemaakt van natuurlijke processen die de hoeveelheid calcium in het drinkwater verwijderen.

Elke Unique waterontharder voldoet aan de hoogste eisen van betrouwbaarheid. Die zekerheid garanderen wij. Vanaf het moment dat uw waterontharder is geïnstalleerd, geven wij vijftien jaar volledige garantie op alle onderdelen en kosten van onze waterontharders. 15 jaar garantie. De waterontharders van Unique gaan ongeveer 20 tot 25 jaar mee

Om alles rondom uw aankoop tot in de puntjes te verzorgen, biedt Unique waterontharders u de Beste Service. Hierbij wordt  alles afgestemd op uw situatie, uw wensen en uw mogelijkheden. Altijd met u meedenkend en meekijkend, tot bij u thuis aan toe. Alles gericht op maximaal genieten en blijven genieten van uw waterontharder. Dat is onze zekerheid van service.

Unique Waterontharders

Ik wil zacht water