fbpx

Gelukt! Uw offerte is onderweg

We nemen contact met u op

Wij garanderen u de beste kwaliteit en maar liefst 15 jaar garantie. 

Overal waar water stroomt, druppelt of stilstaat, kan zich kalkaanslag vormen. De calcium- en magnesium-ionen in dat water maken het water hard. De waterontharders van UNIQUE zijn gebaseerd op het klassieke ionenuitwisselingssysteem, Overal waar water stroomt, druppelt of stilstaat, kan zich kalkaanslag vormen. De calcium- en magnesium-ionen in dat water maken het water hard. De waterontharders van UNIQUE zijn gebaseerd op het klassieke ionenuitwisselingssysteem, waarbij gebruik wordt gemaakt van natuurlijke processen die de hoeveelheid calcium in het drinkwater verwijderen.

Elke Unique waterontharder voldoet aan de hoogste eisen van betrouwbaarheid. Die zekerheid garanderen wij. Vanaf het moment dat uw waterontharder is geïnstalleerd, geven wij vijftien jaar volledige garantie op alle onderdelen en kosten van onze waterontharders. 15 jaar garantie. De waterontharders van Unique gaan ongeveer 20 tot 25 jaar mee

Om alles rondom uw aankoop tot in de puntjes te verzorgen, biedt Unique waterontharders u de Beste Service. Hierbij wordt  alles afgestemd op uw situatie, uw wensen en uw mogelijkheden. Altijd met u meedenkend en meekijkend, tot bij u thuis aan toe. Alles gericht op maximaal genieten en blijven genieten van uw waterontharder. Dat is onze zekerheid van service.

15 jaar garantie

U krijgt 15 jaar volledige garantie op de waterontharder. Deze garantie is inclusief voorrijkosten, arbeidsloon en alle onderdelen, ook de elektronische. Uiteraard geldt deze garantie ook voor 100% kalkvrij water en krijgt u op de hars zelfs 25 jaar garantie. Met garanties tot 15 jaar en een levensduur van 25 jaar is Unique waterontharders ongetwijfeld uw beste keuze. Door een minimaal gebruik van bewegende delen in bijna uitsluitend corrosievrije materialen en zijn intelligente volumetrische sturing die zich optimaal aanpast aan uw verbruik.

Minimaal 15 jaar kalkvrij

Wat is er nou prettiger en mooier dan een prachtig nieuw geïnstalleerde badkamer? Het chroom schittert u tegemoet, de tegels blinken en het sanitair straalt. Daar wilt u kalk natuurlijk geen kans geven. Kalk zorgt niet alleen voor lelijke hardnekkige aanslag, maar ook voor verstopte apparatuur, verkalkte leidingen en verwarmingsapparatuur. Met een UNIQUE waterontharder voorkomt u kalkaanslag. Zo bent u in één keer van alle kalkproblemen af en bespaart u tijd en geld. Zacht water zorgt bovendien voor een langere levensduur van uw apparaten en voorkomt ergernis en storingen. Gun uzelf dit gemak!

Gratis installatie en geen voorrij kosten

Bent u ook beu van bedrijven die van allerlei kosten in rekening brengen?

Wat besparen wij u?

U bespaart minimaal

€755