fbpx

Nooit meer kalkaanslag met de waterontharder van Unique.

In onze brochure leest u alles over onze waterontharder, werking, voordelen en meer.

IMG_20191121_121050-removebg

Waarom een waterontharder?

Kalkaanslag verkort niet alleen de levensduur van huishoudelijke apparaten als douches, ketels en strijkijzers, het zorgt ook voor een verhoogd energieverbruik. Het ziet er daarnaast ook nog eens onhygiënisch uit, allemaal dingen die u liever niet hebt.

Met een waterontharder wordt kalkaanslag verleden tijd. Maar hoe weet u welke waterontharder u moet kiezen? En wat doet een waterontharder nu precies? Dat en meer leest u in onze brochure!

Geen kalkaanslag, apparaten met een langere levensduur en een lagere energierekening. Wij maken het mogelijk.

U staat centraal

Bij Unique is één ding zeker. U staat centraal. Als u tevreden bent, dan zijn wij dat ook.

15 jaar all-in garantie

Bij Unique ontvangt u 15 jaar all-in garantie. Altijd zeker van een goede investering dus.

Snelle service

Is er wat aan de hand met uw waterontharder? Onze monteurs zijn snel bereikbaar.

Geld besparen op energierekening

Doordat kalkaanslag voorkomen wordt, kunt u langer doen met uw elektrische apparatuur.

Over Unique Waterontharders

Bij Unique streven we niet alleen naar de beste waterontharder voor onze klant, wij streven voor de beste service aan onze klanten. Onze klant staat bij namelijk op 1. Wij zijn pas tevreden als u ook tevreden bent. 

Willem Juffer – Eigenaar/bedrijfsleider 

Met Unique wilde ik een marktcomform product op de markt brengen die voldoet aan een hoop gezondheidseisen en ook energiezuinig is. Elke keer na zoveel tijd mijn electronische aparaten vervangen, of de doucheramen elke week schoonmaken met kalkreiniger. Daar was ik flink klaar mee. 

Door een brochure te ontwikkelen willen we u op een heel eenvoudige manier kennis laten maken met een water ontharder. Wat is het, wat doet het, waarom zou het wat voor u kunnen zijn en waarom bespaart het geld?

Op al deze vragen hebben we antwoord gegeven in onze brochure. Dus… waar wacht u nog op?

Wat onze klanten zeggen.

Wat er wordt beweerd komt uit. Water is aanmerkelijk veel zachter. Je merkt het vooral aan de glazenwand van de douche en de smaak van koffie en thee. Bedankt Unique voor de fijne service!
Willemijn Korteschiel
Zowel in het bespreken van de offerte tot de installatie helemaal top! Unique doet wat het belooft. Zelfs na een foutje vanuit mijzelf staan ze de volgende dag gelijk op de stoep om het in orde te maken. Topservice! We genieten van ons zachte water. Nooit kalk meer!
Jeroen van Wijk
Uitstekende service! Zowel in het offertetraject als ook bij de installatie en afwikkeling. Dit bedrijf doet wat het belooft. We genieten van ons zachte water.
Maria Schouten
Super service ervaren bij Unique. Als eerste zeer goed geholpen aan de telefoon, al mijn vragen al kunnen beantwoorden. Met het plaatsen ook alles goed en fijn ervaren. Erg behulpzaam personeel en nemen tenminste de tijd voor je. En daarnaast werkt de waterontharder echt super! Een elektrische waterontharder vind ik echt veel fijner dan de mechanische die ik in mijn andere huis had. Echt een aanrader!
Sandra Bok

Alle voordelen op een rij.

Unique Waterontharders